Μόνιμη κάτοικος Κάντζας για άλλα τρία χρόνια η Ελένη! Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha και όλο το ρεπορτάζ…

Τέλος καλό, όλα καλά; Θα δείξει… Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε την συνεργασία της με τον Alpha και αυτό σίγουρα είναι καλό, – κυρίως σε τέτοιες εποχές που ζούμε – ,όμως, από την άλλη κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες και προυποθέσεις κάτω από τις οποίες ανανεώθηκε το μέχρι πρότινος χρυσό συμβόλαιο της Ελένης και κυρίως ;

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το πόσο τελικά “κουρεύτηκαν” οι αστρονομικές απολαβές της ξανθιάς παρουσιάστριας μιας και ως γνωστόν η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και από τις… εκπτώσεις που είναι πολύ της μόδας, κανείς δεν ξεφεύγει. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες κάποιοι υποστήριζαν πως το κανάλι έχει σχεδιάσει να “κουρέψει” κατά 50,0% τον προυπολιγισμό της “Ελένης” και κάπου κατά 30,0% τις αποδοχές της παρουσιάστριας.Ομως, όλα αυτά μπορεί να είναι και απλώς φήμες.

Το ότι η Ελένη σίγουρα έβαλε νερό στο κρασί της και ότι το παλιό της χρυσό συμβόλαιο σίγουρα έχασε κάτι από την λάμψη του μιας και τα… μηδενικά μειώθηκαν, είναι βέβαιο.Ομως το ποιες είναι οι νέες αποδοχές της μόνο η ίδια και η διοίκηση του καναλιού μπορούν να γνωρίζουν.

Κατά τα άλλα, η ανακοίνωση του Alpha έχει συνταχθεί με πολύ… φλου-αρτιστίκ διαθέσεις, μιας και εκτός από τα… γλυκανάλατα σχόλια που περιλαμβάνει τα οποία θυμίζουν κάτι από την έκφραση “χάνομαι γιατί ρεμβάζω” δεν μας δίνει καμία χρήσιμη πληροφορία πλην της τριετούς ανανέωσης συνεργασίας.

Στην ανακοίωση δεν αναφέρεται καν πως η Ελένη παραμένει στον Alpha και άρα και στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο, δηλαδη, στην “Ελένη” της με αποτέλεσμα επισήμως τουλάχιστον, όλα τα ενδεχόμενα ενόψει Οκτωβρίου να παραμένουν ανοιχτά.

Ιδού η ανακοίνωση του Alpha :

“…Η ευχή είναι πάντα «Να τα εκατοστίσεις», αλλά στην τηλεόραση μετράει αλλιώς ο χρόνος! Οκτώ χρόνια που πέρασαν, συν τρία χρόνια που έρχονται – ξεκινώντας από σήμερα – είναι όλα τους σαν μια ολόκληρη ευτυχισμένη ζωή.

Ο Alpha ανανεώνει για τρία ακόμα χρόνια τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας το αυτονόητο: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2005 φέρνοντας κάθε μέρα στην μικρή οθόνη δύναμη, ενέργεια, τη φρεσκάδα του καινούργιου και τη διαχρονικότητα της κλασικής αξίας.
Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει με το νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο να συνωμοτεί με τον τηλεθεατή στο πλαίσιο μιας προσωπικής σχέσης που εξαφανίζει το γυαλί. Όπως μόνο αυτή γνωρίζει…”

Read More

And More