Μαρία Μπεκατώρου: Στη τελική ευθεία για να βρει τους συνεργάτες της. Ποιος αναλαμβάνει την αρχισυνταξία;

Μετά την μικρή ανάπαυλα του Πάσχα, με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1 το brand-new πρωινάδικο του καναλιού.

Οι πάντες τρέχουν γι ΄αυτό, μιας και σαφέστατα είναι το νέο τηλεοπτικό στοίχημα τόσο του καναλιού, όσο και της Μαρίας Μπεκατώρου. Αυτό που ουσιαστικά αυτή την στιγμή πρέπει να αποφασιστεί άμεσα είναι το ποιοι θα πλαισιώσουν τελικά την Μαρία σε αυτό το νέο της βήμα. Ποιοι δηλαδή θα καθίσουν δίπλα της στον καναπέ για χαλαρή κουβεντούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα γίνουν τα τελικά δοκιμαστικά στα οποία μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος οι: Δημήτρης Σαράντος, Φαίδων Κεφαλέας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Φραν και Γεωργία Ευσταθίου. Φυσικά η τελική επιλογή των προσώπων θα γίνει από Τρίτη – Τετάρτη και μετά και αφού επιστρέψει από το τηλεοπτικό παζάρι των Κανών ο γενικός διευθυντής προγράματος του καναλιού του Αμαρουσίου, Γιάννης Λάτσιος.

Οσο για το ποιος ή μάλλον ποια έχει αναλάβει χρέη αρχισυνταξίας στην εκπομπή; Η Μαίρη Κούσουλα, η οποία επι σειρά ετών βρισκόταν στον Alpha, φέτος το χειμώνα βρέθηκε στο ΣΚΑΙ και στην αρχισυνταξία του “Αυτά Είναι” και τώρα; Και τώρα θα βρεθεί στο πλευρό της Μαρίας, προκειμένου να τις δώσει τις πολύτιμες κατευθύνσεις της.

Read More

And More