Πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα έγινε η αιτία για να κατεβάσει απόψε ρολά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1! Τι λέει η ανακοίνωση του καναλιού…

Μία δύσκολη, μία πολύ δύσκολη βραδιά ήταν η σημερινή βραδιά για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο τεχνικό πρόβλημα. Ενα τεχνικό πρόβλημα που ξεκίνησε από διακοπή ρεύματος και στην συνέχεια προκάλεσε διάφορα προβλήματα στην αναμετάδοση του σήματος του καναλιού.

Ολο το μπάχαλο που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσει μέχρι και μαύρο στις οθόνες για αρκετή ώρα,στην συνέχεια να βγαίνει στον αέρα ένα… μπλε κουτί, για να καταλήξουμε σε εικόνα με πίξελ. Μετά απ ΄όλα αυτά, φυσικά κατέβηκαν ρολά στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ετσι, το “Ράδιο Αρβύλα” δεν μεταδόθηκε, – μιας και η μετάδοσή του ήταν αδύνατη-, ενώ κριθηκε σκόπιμο να μην βγει στον αέρα ούτε το “Ολα” και στη θέση τους να παίξει μία αισθηματική κομεντί.

Το κανάλι μέσα στα άγρια μεσάνυχτα φρόντισε να στείλει επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία αρχικά να εξηγεί στους τηλεθεατές το τι ακριβώς έγινε και εν συνεχεία να ζητά και συγνώμη !

“…Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στην διακοπή του τηλεοπτικού μας σήματος. Ο ΑΝΤ1 ζητά συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης…”

Read More

And More