Η Φαίη, ο Γιώργος και το “Πρωινό τους” !

Αναμείνατε στο ακουστικό σας… Αυτή η γνωστή έκφραση περιγράφει επ΄ ακριβώς το σημείο στο οποίο βρίσκονται αυτή την εποχή οι διαπραγματεύσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με το Mega. Το πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού, βρίσκεται σε στάση αναμονής, προκειμένου να αποφασιστεί για το ποιο ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα τους στην συνεργασία με το κανάλι της Μεσογείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως σας είχα γράψει άλλωστε και πριν από ένα περίπου μήνα, η Φαίη και ο Γιώργος λίγο πριν τις ημέρες του Πάσχα είχαν ένα καθοριστικό ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο, στο οποίο και συζήτησαν το πως ακριβώς θα τους βρει η νέα χρονιά.

Ραντεβού στο οποίο εννοείται πως ο ισχυρός άνδρας του Mega τους ζήτησε να συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν να μας προσφέρουν κάθε πρωί τον πιο αρωματικό κι επιτυχημένο καφέ της ημέρας, μιας και ως γνωστόν, συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις ! Και δεν την αλλάζεις σίγουρα εύκολα και αβίαστα σε αυτές τις δύσκολες τηλεοπτικές εποχές που ζούμε.

Από εκείνη την συνάντηση και μετά, οι οικοδεσπότες του “Πρωινού Mou”, δεν έκλεισαν κανένα νέο ραντεβού με την διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού, ούτε υπήρξε , όμως, – όπως ακούστηκε – και προγραμματισμένη συνάντηση η οποία και ακυρώθηκε, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον…

“Η Φαίη και ο Γιώργος συναντήθηκαν με το κανάλι πριν το Πάσχα και τώρα είναι όντως σε αναμονή για την επόμενη συνάντησή τους με την διοίκηση του καναλιού. Ομως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, συνάντηση του ζευγαριού που να ήταν κανονισμένη με τον Πέτρο Μπούτο και να ακυρώθηκε, δεν υπήρξε…”

– Και σε αυτό το επόμενο ραντεβού που αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα ξανά συζητήσουν από την αρχή το τι θα κάνουν από Οκτώβρη;
– Σε αυτό το επόμενο ραντεβού απλά θα κανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και της τρίτης χρονιάς του “Πρωινού Μou”. Μπορεί να έχουν πει ότι συνεχίζουν ως έχουν, όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει κι αυτά να συζητηθούν και να κανονιστούν.

Το Mega εννοείται πως επιθυμεί το “Πρωινό Μou” να συνεχίσει την πορεία του στους δέκτες μας και για τρίτη χρονιά. Η εκπομπή καθημερινά με αυτή ακριβώς την σύνθεση σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης, η Φαίη και ο Γιώργος έχουν αποδειχθεί ιδανικός, τηλεοπτικός συνδυασμός και το κανάλι θέλει και να διατηρήσει αυτό τον συνδυασμό, αλλά και να τον προφυλάξει από περίεργους… πειραματισμούς με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα δε με τα όσα φτάνουν στα αυτιά μου, οι Megaλικοί θεωρούν μεγάλη τους επιτυχία το ότι εμπιστεύτηκαν την Φαίη Σκορδά, ένα πρόσωπο που ήταν εντελώς κόντρα στην μέχρι τότε εικόνα του καναλιού και στο προφίλ τους και το πρόσωπο αυτό όχι μόνο τελικά δεν… “κλώτσησε” μέσα στην εικόνα του Mega, αλλά εξελίχθηκε και σε ένα από τα πλέον δυνατά και λαμπερά πρόσωπα του καναλιού.

Βλέπετε, τον Γιώργο Λιάγκα τον ήξεραν, ήξεραν καλά τι μπορούσαν να περιμένουν από εκείνον, όμως, το ίδιο δεν ίσχυε και για την Φαίη. Και η αλήθεια είναι, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, πως η Φαίη μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που βρέθηκε κάτω από την σκέπη του Mega, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και την απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή, ανατρέποντας πρώτα απ ΄όλα εντελώς την δική της τηλεοπτική εικόνα.

Η Φαίη πάρα πολύ έξυπνα κατάφερε να ενσωματωθεί μέσα στο ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού και να μην φαντάζει ξένο σώμα, αποτινάσοντας από πάνω της, παντώς τύπου κιτρινορόζ αποχρώσεις που μπορεί να την ακολουθούσαν αποδεικνύοντας πως όποιος έχει τηλεοπτική ψυχραιμία και μαεστρία, μπορεί να προχωρήσει παρακάτω στον τηλεοπτικό του δρόμο, χωρίς να τον βαραίνουν οι ταμπέλες του παρελθόντος. Αλλωστε, η αλήθεια είναι πως και το Mega με αυτή του την επιλογή κατάφερε να απενεχοποιήσει το… τηλε-κουτσομπολιό.

Τέλος, η Φαίη – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – είναι ένα πρόσωπο από το οποίο οι Megaλικοί περιμένουν πολλά, όσο αφορά και στο prime-time τους, κάτω φυσικά από τις κατάλληλες συνθήκες και προυποθέσεις.

Read More

And More