Ε. Παπαβασιλείου: ”Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους!”

Η γνωστή παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις βουτιές της στην Αντίπαρο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Tv Έθνος” μίλησε αρχικά για τις -προκλητικές- ενδυματολογικές της επιλογές, που σκοπό είχαν -κατά τα λεγόμενα κάποιων- να φέρουν τηλεθέαση…

”Είναι αστείο κι επιφανειακό να κρίνεις κάποιον από τα ρούχα του. Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους ούτε οι πολιτικοί από τα ωραία τους κουστούμια. Σηκωνόμουν στις 4.30 το πρωί κάθε μέρα! Τις περισσότερες φορές έλεγα ”φέρτε ό,τι να ‘ναι να το βάλω”. Όταν έχουμε 200 εκπομπές, σίγουρα δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα τα ρούχα που θα φορέσουμε. Σίγουρα δεν υπήρχε κάποιο ”σχέδιο” πίσω από αυτό. Δεν στεναχωρήθηκα φυσικά. Υπήρχαν σχόλια καλοπροαίρετα, υπήρχαν και πιο… πικάντικα. Κάθισα λοιπόν, και τα σκέφτηκα όλα αυτά όταν γίνονταν και κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεις τις ισορροπίες.

Γιατί, από την άλλη, η εικόνα για μένα είναι σημαντική και θέλω να βγαίνει μια ευχάριστη εικόνα. Φυσικά και μ’ ενδιαφέρει η κριτική, τι λέει κάποιος για μένα, αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζω ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτή τη στιγμή είμαι ήρεμη, χαρούμενη και νηφάλια. Δεν μπορώ να σκάω με τέτοια πράγματα. Ένα από τα πράγματα που μαθαίνει κανείς σ’ αυτή τη δουλειά είναι ότι δεν πρέπει να μας κάνουν να ταραζόμαστε τέτοιες λεπτομέρειες…”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Εδώ και καιρό, ακούγονται διάφορα γύρω από την πρωινή ζώνη του ALPHA. Την αγχώνει αυτό;
”Δεν μπορώ να αλλάξω εγώ τον τρόπο που γυρίζει η γη. Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα στην τηλεόραση η διαφημιστική πίτα τα τελευταία χρόνια, έχει μειωθεί κατά 50%. Σίγουρα λοιπόν, τα πράγματα είναι δύσκολα και σίγουρα θα γίνουν αλλαγές πολλές. Επίσης, όλη αυτή η αναμονή συμβαίνει επειδή το ένα κανάλι περιμένει τι θα κάνει το άλλο για να κινηθεί.

Τώρα, το τι σκέφτεται στο στρογγυλό τραπέζι η μεγάλη διοίκηση, αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Εγώ μπορώ να πω ποια είναι η δική μου αίσθηση και σε τι φάση βρίσκομαι εγώ. Εγώ ξέρω ότι έχω μιλήσει με το κανάλι σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Βλέπανε θετικά το να συνεχιστεί η εκπομπή. 100% δεν είναι σίγουρο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι εκτιμούν το πρόσωπό μου και εγώ ξέρω ότι είχα μια άψογη συνεργασία με το κανάλι, κι από ό,τι έχω καταλάβει με θέλουν στο δυναμικό τους. Μου είπαν ”πήγαινε διακοπές να περάσεις καλά και θα τα πούμε σε λίγες μέρες”…”

Η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καραβάτου στο Κους Κους
”Είχα ακούσει κι εγώ ότι μπορεί να αναλάβω το ”Κους Κους το μεσημέρι” από συνεργάτες μου που με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση γι’ αυτό και περιμένω να έρθει το τέλος του Αυγούστου ώστε να μιλήσω ξανά με τους υπεύθυνους του καναλιού. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ… Αν κάθε φορά που γράφεται κάτι τρελαίνεσαι και το σκέφτεσαι δεν γίνεται τίποτα. Εγώ περιμένω να ακούσω τι θέλουν από εμένα στο τέλος του μήνα.”

Read More

And More