Διάσημο μοντέλο μήνυσε επιχειρηματία που έβγαλε στη φόρα ερωτικές τους στιγμές

Θύμα της υπόθεσης είναι ένα διάσημο 40χρονο δίμετρο μοντέλο με μακριά μαύρα μαλλιά και θύτης ένας 48χρονος επιτυχημένος επιχειρηματίας καθώς γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από 2 χρόνια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η σχέση τους ήταν γεμάτη φαντασία και σεξουαλικότητα και ο επιχειρηματίας βιντεοσκοπούσε τις περισσότερες από τις καυτές τους ερωτικές στιγμές. Εν γνώση της 40χρονης ο πρώην σύντροφός της είχε φτιάξει μία μοναδική ερωτική βιντεοθήκη με περίπου 250 ταινίες τους.
Ο 48χρονος επιχειρηματίας αφού την βαρέθηκε μετά από 2 χρόνια σχέσης και την χώρισε, μετά όταν προχώρησε εκείνη στην ζωή της γνωρίζοντας έναν άλλο επιχειρηματία… εκείνος την επιθυμούσε πάλι πίσω. Όταν εκείνη αρνήθηκε ο ίδιος την εκβιάσε ότι θα βγάλει στην φόρα ερωτικές τους στιγμές, όπως και έκανε. Μάλιστα το βίντεο συνοδευόταν από υβριστικά σχόλια και άλλα προσωπικά στοιχεία του πρώην μοντέλου για “πάσα χρήση”.
Μόλις η καλλονή είδε στο Facebook και στο Twitter το βίντεο με τις σεξουαλικές της επιδόσεις, κατέθεσε μήνυση στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Read More

And More