Eurovision 2013: Πρώτη στη σκηνή του Μάλμε η Γαλλία! Φωτογραφίες και video

Πρώτη στη σκηνή του “Malmo Arena” εμφανίζεται η Amandine Bourgeois για τη Γαλλία με το τραγούδι “L’enfer et moi” που έχουν γράψει οι Boris Bergman και David Salkin και θα ερμηνευτεί στα γαλλικά.
Η Amandine ανήκει στις Big 5 και πήγε στον τελικό χωρίς να περάσει από τη φάση των ημιτελικών…

Η Amandine γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1979 στη περιοχή Angoulême της πόλης Charente της Γαλλίας. Έγινε γνωστή στο Γαλλόφωνο κοινό όταν το 2008 κέρδισε τη πρώτη θέση του 6ου κύκλου του talent show “Nouvelle Star” (Pop Idol). Προερχόμενη από μουσική οικογένεια (ο πατέρας της ήταν κιθαρίστας) ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με τη μουσική και ο πρώτος της δίσκος “20 m²” κατάφερε να φτάσει στο no5 των γαλλικών charts ενώ ο δεύτερος κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο του 2012 υπό τον τίτλο “Sans amour mon amour”.

Το 2011, η Amandine συνεργάστηκε με τους Scorpions κυκλοφορόντας τη Αγγλογαλλόφωνη έκδοση της μεγάλης επιτυχίας “Still loving you”. Το κομμάτι συμπεριλήφθηκε στο δίσκο του συγκροτήματος “Comeblack”.
Η Γαλλίδα ερμηνεύτρια εμφανίζεται στη σκηνή με ένα γκρι σκούρο φόρεμα με δερμάτινα κρόσσια, μαύρα τακούνια και κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στο background.

Δες video από την πρόβα της:

Read More

And More