Παύλος Χαϊκάλης – Μαρία Λύκου: Παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Ραφήνας!

Just married! Ο πρώην υφυπουργός Παύλος Χαϊκάλης και η αγαπημένη του Μαρία Λύκου ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στη Ραφήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Με μάρτυρες την καλή τους φίλη Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο, το ζευγάρι βρέθηκε στο δημαρχείο και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Με μπλε σκούρο κουστούμι και λιλά πουκάμισο και γραβάτα, ο γαμπρός έφθασε κρατώντας τρυφερά το χέρι της καλής του. Όσο για τη νύφη, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και υπήρξε προσωπική φρουρός του πρώην υφυπουργού, επέλεξε ένα grecian maxi φόρεμα με έναν ώμο σε royal blue απόχρωση.

Ο στολισμός ήταν λιτός και η νύφη επέλεξε όλα τα λουλούδια να είναι λευκά. Το νυφικό μπουκέτο που κρατούσε ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο με λευκά τριαντάφυλλα και λευκές ορχιδέες, ενώ φορούσε και ένα λευκό λουλουδένιο βραχιολάκι στο χέρι όπως και η κουμπάρα της.

Εδώ, να σου θυμίσω πως αν και το ζευγάρι σκεφτόταν αρχικά το θρησκευτικό γάμο με κουμπάρα την καλή τους φίλη Χριστίνα Λαμπίρη, τελικά ο πρώην υφυπουργός θέλησε να γίνει μια λιτή τελετή στο δημαρχείο.
Το TLIFE, ήταν εκεί και συνάντησε το ευτυχές ζευγάρι, που έλαμπε από χαρά! Κοντά στον Παύλο Χαϊκάλη και ο γιος του!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More