Ρένα: “Γνώρισα ένα παιδί κατά δέκα χρόνια μικρότερό μου. Είμαι 39 και είναι 29.”

Πριν τέσσερις μήνες γνώρισα ένα παιδί κατά δέκα χρόνια μικρότερό μου και αρκετά ώριμο για την ηλικία του και το ξεκινήσαμε μόνο να περνάμε καλά. Όμως το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ τον ερωτεύτηκα και τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να του πω τι νιώθω ή όχι…

Το ξέρω ότι είναι η διαφορά ηλικίας που για αυτόν είναι πρόβλημα και μόλις του πω τι νιώθω μπορεί να εξαφανιστεί!! Είμαι 39 και είναι 29!

Τι με συμβουλεύετε;
Ρένα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τί ενοείς να περνάτε καλά; Υπάρχει σχέση , βρίσκεστε μόνο για σεξ, βρισκόσαστε 3 φορές τον μήνα, βγαίνετε πιό συχνά, σου λέει πράγματα δικά του; Πες του πώς νιώθεις κι ας φύγει.Τί είχες και τί έχασες; Mήπως υπάρχει άλλος δρόμος; Μπορείς να συνεχίσεις έτσι για άλλα δύο ή τρία ή όσα χρόνια; Πνίγοντας τα συναισθήματά σου;

  2. Κι εγω συμφωνω με την προηγουμενη αναγνωστρια..Οταν στη σχεση σου δεν μπορεις ν’ανοιχτεις και να πεις αυτο που αισθανεσαι δεν ειναι σχεση..Επομενως ρισκαρε το…

  3. Και σε 5 χρόνια που θα το λήξετε θα είσαι μια 45άρα χωρίς σύντροφο κι εκείνος 35άρης με μπόλικη εμπειρία να ρίξει όποιαν θέλει.

    Σοβαρέψου. ‘Η μίλα του για να ζήσεις (όσο ζήσεις) μαζί του κάτι ειλικρινές, ή ψάξε να βρείς κάτι σοβαρότερο. ʼλλωστε, αν δεν συζήσεις με τον άλλον, ώστε ν’αρχίσετε να πλακώνεστε για ανοησίες, δεν θα μάθεις ποτέ αν είναι τόσο ώριμος όσο τον θεωρείς (ή εσύ αν είσαι τόσο ώριμη όσο θεωρείς οτι είσαι).

  4. Λιγάκι αστείο το ότι λες πως η διαφορά ηλικίας γι’ αυτόν είναι “πρόβλημα” και φοβάσαι για το ότι μπορεί να φύγει αν μάθει για τα πραγματικά σου αισθήματα, μα κατά τ’ άλλα δεν τον ενοχλεί η ερωτική περίπτυξη με γυναίκα μεγαλύτερή του. Αν φύγει, να ξέρεις δεν θα είναι λόγω της διαφοράς ηλικίας. Ακόμα και 25 χρονών να ήσουν και να βρισκόσουν στην ίδια κατάσταση, δεν θα εξασφάλιζε ότι δεν θα έφευγε αυτός με την αποκάλυψη των συναισθημάτων. Αν σηκωθεί και φύγει, να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που φοβάται τη συναισθηματική ωριμότητα και όχι την ηλικιακή.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More