“Star Academy”: Δεν φαντάζεσαι ποιό είναι το λαμπερό πρόσωπο που αναλαμβάνει χρέη διευθυντή στη μουσική ακαδημία του Epsilon!

Με πυρετώδεις ρυθμούς στήνεται αυτή την εποχή στο Epsilon το “Star Academy”. Η προετοιμασία του πολυσυζητημένου και πολυαναμενόμενου σόου κορυφώνεται,μιας και σιγά-σιγά ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα.

Το “Star Academy” επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του…

Αυτή την εποχή μάλιστα, έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος ντόρος σε σχέση με τα πρόσωπα εκείνα που θα στελεχώσουν την Μουσική Ακαδημία που θα ανοίξει τις πόρτες της από τον Μάρτιο για να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ταλέντα και να τα μεταμορφώσει στα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια, κάνοντας το όνειρο της ζωής τους πραγματικότητα.

Και μπορεί πολλά να γράφτηκαν και ακόμα πιο πολλά να ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το ποιό θα ήταν το πρόσωπο εκείνο που θα αναλάμβανε την διεύθυνση της Μουσικής Ακαδημίας και θα είχε στα χέρια του τον ρόλο του διευθυντή, όμως, μόνο εδώ στο TLIFE γνωρίζουμε το πραγματικό πρόσωπο που είναι πανέτοιμο να αναλάβει δράση και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον… Πέτρο Κωστόπουλο!!!

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από υψηλά ιστάμενα στελέχη του Epsilon, όντως ο Πέτρος είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα εμπιστευτούν την τύχη της σχολής του σόου, μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πέτρος ξέρει… Εχοντας στήσει ορισμένα από τα πιο πετυχημένα ραδιόφωνα αυτού του τόπου, έχοντας παρακολουθήσει στενά τα όσα συμβαίνουν εδώ και ολόκληρες δεκαετίες στη σύγχρονη μουσική σκηνή, γνωρίζοντας φυσικά όσο κανείς άλλος την εγχώρια σόου-μπιζ και το πως ακριβώς λειτουργεί το star-system και έχοντας βεβαίως-βεβαίως λατρέψει με πάθος την μουσική, έρχεται στη Μουσική Ακαδημία του Epsilon για να μεταλαμπαδεύσει όλη αυτή τη γνώση του σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να αφήσουν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στην ελληνική μουσική.

Και οι ανατροπές και οι εκπλήξεις από το Epsilon δεν σταματούν εδώ, μιας και σύμφωνα πάντα με τα όσα μάθαμε από επίσημα χείλη του καναλιού, το κανάλι των Μελισσίων και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, συζητούν και για κάτι ακόμα…

Συζητούν για να δούμε στο Epsilon το υπέροχο “Βράδυ” του Πέτρου, το οποίο αν και εφόσον κλείσει η συμφωνία θα έρθει και θα ενταχθεί κανονικά στη late night ζώνη του καναλιού, γιατί και το late night χρειάζεται τον ειδικό του!!!!


Read More

And More