“Είναι εντελώς τρελή” – Νέα email της Amy Pascal κατακεραυνώνουν ξανά την Angelina Jolie

Το φιλόδοξο σχέδιο για την ταινία Cleopatra κατέληξε σε… αιτία πολέμου μεταξύ της παραγωγού Amy Pascal του διευθυντή της εταιρείας παραγωγής Sony Pictures, Scott Rudin και της ηθοποιού Angelina Jolie. Λίγες ημέρες μετά την “παγωμένη” συνάντηση της παραγωγού και της star του Hollywood μπροστά στο φωτογραφικό φακό, νέα διαρροή email “καίει” ξανά την Angelina Jolie.

Το πάθος της Angelina Jolie να πραγματοποιηθεί η ταινία Cleopatra ήταν που οδήγησε σταδιακά την Pascal να την αποκαλέσει “κακομαθημένη” και “ατάλαντη”. Στα νέα email που διέρρευσαν, η Pascal γράφει για την Jolie: “Είναι εντελώς τρελή”. Ο λογος; Η Angelina Jolie δεν ήθελε με τίποτα να αλλάξει ο σεναριογράφος της ταινίας ή το σενάριο να επικεντρωθεί στο love story μεταξύ του Αντώνιου και της Κλεοπάτρας, ενώ ήταν προφανές ότι η ταινία κινδύνευε ήδη να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Ο Scott Rudin πρότεινε στην συνέχεια να συναντηθούν οι τρεις τους για να το συζητήσουν με την Pascal να απαντά: “Όχι, για το θεό όχι! Όχι συνάντηση”, ενώ η Jolie δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση. Άγνωστο παραμένει αν το σκάνδαλο με τις διαρροές email, κρύβει και άλλους χαρακτηρισμούς για την ηθοποιό. Η ίδια πάντως δεν έχει δηλώσει κάτι προς απάντηση της Amy Pascal, τουλαχιστον δημόσια.

Read More

And More