Surprise! Το καλύτερο βερνίκι κοστίζει μόλις €1.5 σύμφωνα με έρευνα καταναλωτών!

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Καλά, καλά! Τουλάχιστον μέχρι να βγει αυτή η έρευνα καταναλωτών στην δημοσιότητα. Το νέο, λοιπόν, είναι ότι στην Αμερική έγινε πρόσφατα μια έρευνα προκειμένου να αποφασίσουν οι καταναλωτές ποιο είναι το καλύτερο βερνίκι.

Και το αποτέλεσμα έδειξε ότι ένα brand που οι περισσότερες δεν το έχουμε ξανακούσει ποτέ (εγώ, τουλάχιστον, όχι!) το Sinful Colors έχει τα καλύτερα βερνίκια!

src=/files/Image/BEAUTY/2014/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_06/sinful-colors.jpg

Σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων συμμετείχαν στην έρευνα (και δεν γνώριζαν τι βερνίκια χρησιμοποίησαν οι τεχνίτριες για να τους βάψουν τα νύχια, στο σύνολό τους επτά διαφορετικά) είπαν ότι το συγκεκριμένο βερνίκι αν και άργησε αρκετά να στεγνώσει, έδειχνε πολύ πιο λαμπερό και διήρκησε πολύ, πολύ περισσότερο από άλλα brands.

Το πιο συγκλονιστικό δε, με αυτό το brand είναι ότι το κάθε μπουκαλάκι σε κανονικό μέγεθος κοστίζει 2 δολάρια, δηλαδή περίπου 1.5 ευρώ!

Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο brand όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα κάπου στην Ελλάδα, έχω μια άλλη πρόταση να σου κάνω: Τα CND Vinylux Weekly Polish που διαρκούν αλήθεια σου λέω μια εβδομάδα!

src=/files/Image/BEAUTY/2014/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_06/photo.JPG

Voila! Παραπάνω και δικό μου φωτογραφικό ντοκουμέντο από αυτά τα βερνίκια και το τεστ που έκανα πρόσφατα! Τα συγκεκριμένα κοστίζουν 10 ευρώ, αγαπώ το μαύρο και κάπου πήρε το μάτι μου ότι με αυτό έβαψε τα νύχια της και η Angelina Jolie σε μια από τις πρεμιέρες του Maleficient!

Read More

And More