Δες όλα τα νέα βερνίκια της Άνοιξης! Eίναι τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο ΤΩΡΑ!

Τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις βερνικιών έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και τα νύχια είναι πλέον το νέο trend. Και αυτό είναι πολύ θετικό. Θετικότατο! Σκέψου ότι με ελάχιστα ευρώ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου fashion statement. Όσον αφορά τις νέες αποχρώσεις δεν θα χρειαστεί να περιοριστείς. Οι εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει τόσο πολλά χρώματα που ενδείκνυται για κάθε γούστο και διάθεση: από τα ενημερωμένα παστέλ μέχρι τα φλούο που θα φορεθούν περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, αλλά και κάποια πιο ήσυχα αλλά ιδιαίτερα χρώματα για όσες δεν μπορούν να πηγαίνουν στην δουλειά τους φορώντας εκκεντρικά χρώματα (θα αγαπήσεις το χρώμα της Lancome που θα δεις παρακάτω!).

Στα έχουμε όλα για να φτάσεις το χρώμα στα… άκρα! Πριν, όμως, από αυτό, ιδού μερικά tips που θα κάνουν την διαφορά:
1. Το νέο fashionable σχήμα που είναι τάση είναι το αμυγδαλωτό. Τα τετράγωνα νύχια, όσο κι αν σου αρέσουν, είναι μια σεζόν πριν. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που κλείσεις ραντεβού για mani και σε ρωτήσουν τι χρώμα θέλεις να κάνεις τα νύχια σου απάντησε: “αμυγδαλωτά”!
2. Μην ξεχνάς την βάση! Όχι, δεν πρόκειται για ένα προϊόν που σου πουλάνε οι εταιρίες για λόγους marketing. Τα βερνίκια περιέχουν χρωστικές οι οποίες “ποτίζουν” τα νύχια αν απλωθούν απευθείας πάνω σε αυτά. Και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που όταν τα ξεβάφεις δείχνουν κιτρινισμένα.
3. Μην σκεφτείς να κάνεις ένα συμβατικό χρώμα ίσα- ίσα για να ταιριάζει με όλα σου τα outfits. Το σεταρισμένο συνοδεύεται από μια άλλη λέξη που είναι το passe.
4. Ένα καλό tip για να κάνεις το μανικιούρ σου να μοιάζει ολοκαίνουριο είναι να περάσεις μετά από δύο μέρες μια λεπτή στρώση top coat. Τι είναι το top coat; Κοινώς το γυαλιστικό.
5. Παίξε με διαφορετικά χρώματα στα χέρια και στα πόδια. Είναι ενδιαφέρον. Όμως, είναι λάθος να συνδυάσεις παστέλ και φλούο μαζί!
6. Για να εστιάσεις την προσοχή γύρω από τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου κράτησε ένα clutch ή φόρεσε πολλά ή μεγάλα δαχτυλίδια.

Τώρα κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα νέα βερνίκια της Άνοιξης που αγαπήσαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε για ‘σένα!

Read More

And More