O Colin Farrel παραδέχτηκε ότι υπήρξε ύποπτος για φόνο!

Το παιχνίδι “True Confessions with Jimmy Fallon” στο show του γνωστού παρουσιαστή έκρυβε εκπλήξεις όχι μόνο για το κοινό αλλά και για τους καλεσμένους του, τους συμπρωταγωνιστές στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς True Detective, Colin Farrel και Vince Vauhgn.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Colin Farrel έκανε μια τρομακτική αποκάλυψη αφού παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε συλληφθεί για φόνο. “Μου έδειξαν ένα σκίτσο του υπόπτου, ο οποίος μου έμοιαζε και είχε τη δική μου προφορά. Σκέφτηκα ότι αυτός ο τύπος μου μοιάζει και, επειδή είχα πάθει μπλακάουτ από το προηγούμενο βράδυ, αναρωτήθηκα “λες να έκανα κάτι τέτοιο;”, είπε ο Ιρλανδός ηθοποιός αφήνοντας άφωνο τον οικοδεσπότη αλλά κυρίως τον πρωταγωνιστή του.

“Ήμουν τρομοκρατημένος. Μου έδειξαν το σκίτσο ενός άνδρα που έμοιαζε πολύ σε εμένα, κι εκείνος είχε επιχειρήσει να σκοτώσει έναν άλλο κύριο, και τα κατάφερε τελικά. Τον είχε χτυπήσει πολύ και μετά έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και έφυγε” συνέχισε ο ίδιος και διευκρίνισε ότι τότε ήταν λίγο μετά την εφηβεία του.

Αυτό όμως που τρόμαξε περισσότερο τον Vince Vaugn ήταν πως το έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε ο Colin Farrel -που τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι φίλοι του του έδωσαν άλλοθι λέγοντας στην αστυνομία ότι την ώρα του φόνου έκαναν ναρκωτικά παρέα με τον ηθοποιό- δεν λύθηκε ποτέ. “Μα δεν λύθηκε! Κι εκείνος κοίταζε το σκίτσο της αστυνομίας κι έλεγε “Ναι, μου μοιάζει πολύ”. Τον αγαπώ και τον λατρεύω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να πάω για πίτσα μαζί του μετά” είπε ο Vince Vauhgn.

Δες το video από την συνέντευξή τους.

Και το video με τον τρομαγμένο Vince Vauhgn μετά την συνέντευξη!

Read More

And More