Πως να διαλέξω την τέλεια all day τσάντα;

Η τσάντα που κρατάς κάθε μέρα είναι η τσάντα που ταλαιπωρείς περισσότερο. Είναι η τσάντα που περνάς τον περισσότερο χρόνο μαζί της και για αυτό πρέπει να σκεφτείς καλά πριν την αγοράσεις.

Οι παράμετροι που παίζουν ρόλο στην επιλογή της τσάντας είναι ο σωματότυπός σου και οι ανάγκες σε χωρητικότητα.

-Οι μεγάλες τσάντες ταιριάζουν μόνο σε ψηλές κοπέλες. Προσπάθησε να τις αποφύγεις αν το ύψος σου δεν σε βοηθάει. Αν όμως επιμένεις με τις υπερμεγέθεις τσάντες προτίμησε να φορέσεις sky high τακούνια.


Δερμάτινη τσάντα 1010 ευρώ, PRADA

-Όταν αγοράζεις μια τσάντα θα πρέπει να κοιτάς στον καθρέφτη την πλαϊνή σου πλευρά. Η τσάντα για να σου ταιριάζει πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη σε όγκο από εσένα όταν την έχεις περασμένη στον ώμο.
-Σε δεύτερο στάδιο την κρατάς με το χέρι σου και βλέπεις το ύψος που φτάνει. Το ιδανικό ύψος είναι να τελειώνει στη μέση της γάμπας.


Dries Van Noten Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

-Η ποιότητα παίζει το πιο μεγάλο ρόλο καθώς η καθημερινή τσάντα είναι αυτή που ταλαιπωρείς περισσότερο. Για το λόγο αυτό άλλωστε μιλάμε για investment buy.


Δερμάτινη τσάντα 619.00 ευρώ, D&G

-Το μέγεθος πρέπει να εξυπηρετεί τις καθημερινές σου ανάγκες. Κάνε ένα πείραμα. Βάλε πάνω σε μια επιφάνεια τα πράγματα που θεωρείς ότι πρέπει να έχεις κάθε μέρα μαζί σου (πορτοφόλι, κινητό, νεσεσέρ και ό, τι άλλο), μετά τοποθέτησέ τα μέσα σε μια πλαστική σακούλα. Ο όγκος της σακούλας είναι λίγο μικρότερος από τον όγκο της τσάντας που χρειάζεσαι.


Fendi Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

-Αν το επάγγελμά σου απαιτεί να κουβαλάς συγκεκριμένα πράγματα, αν για παράδειγμα είσαι δικηγόρος και χρειάζεσαι φακέλους προτίμησε μια τσάντα που είναι από σκληρό υλικό για να μπορεί να στέκεται μόνη της.


Barel Tote 39.00 ευρώ, ACCESSORISE

Τα χρώματα που είναι φέτος στη μόδα είναι τα ουδέτερα όπως το ζαχαρί, το nude pink και το of white.

Read More

And More