ΛΕΥΚΟ! Πως το προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι και πως να το φορέσεις…

Συνήθως τα trends είναι εφήμερα, έχουν ημερομηνία λήξης και προσφέρουν μία εποχιακή χαρά που πολλές φορές μοιάζει με μανία. Υπάρχει ένα trend όμως που έρχεται να καταρρίψει το μύθο της εφήμερης αγάπης αφού βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, σε κάθε εποχή σε κάθε στιλ ρούχου. Ποια δεν έχει φορέσει ένα λευκό πουκάμισο; Ποια δεν έχει βάλει ένα λευκό παντελόνι; Θα φανώ τολμηρή και θα πω όλες μας!

Η μόδα αξίζει να είναι διαχρονική και αξίζει να επενδύεις σε κομμάτια που θα φοράς πολλά χρόνια παίζοντας απλώς με τους συνδυασμούς σου. Αυτήν τη φορά λοιπόν δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με το πιο διαχρονικό και πολυμορφικό χρώμα, το λευκό! Είναι κλασικό, μοντέρνο, chic, sexy, αρχοντικό, μοντέρνο, φωτεινό με έντονη ελληνικότητα αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

Οι οίκοι μόδας από κάθε πλευρά του κόσμου -ανάμεσά τους οι πιο σπουδαίοι και κλασικοί όπως Chanel, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren και Hermes- το χρησιμοποίησαν για τη φετινή σεζόν και αξίζει να δεις όχι μόνο τα ρούχα που σου προτείνουν αλλά και το στιλ των ρούχων και τον τρόπο που μπορείς να τα φορέσεις.


Από αριστερά: Givenchy, Balmain, Dries Van Noten

Αν το λευκό πουκάμισο είναι κλασικό και πολύ chic το αντίστοιχο κατωφόρι must have στην ντουλάπα σου είναι το λευκό παντελόνι. Στενά, εφαρμοστά για όσες το σώμα τους το επιτρέπει, παντελόνες αέρινες που δίνουν έντονο χαρακτήρα στο στιλ σου για τις υπόλοιπες. Total white σύνολα που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού.

TIP: Τόλμησε να συνδυάσεις τα μαύρα πέδιλα με το λευκό σύνολό σου.


Από αριστερά: Lanvin, Stella McCartney, Valentino

Για κάποιες το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι κόποι όλων των μηνών στο γυμναστήριο δικαιώνονται μέσα από καυτά και εφαρμοστά σύνολα. Υπάρχει όμως κι εκείνη η μερίδα κοριτσιών που ντύνονται βάση της κομψότητας και το λευκό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να το φορέσουν μέσα από ολόσωμες φόρμες και ρούχα που θα δώσουν αέρα στη ζεστή νύχτα.

TIP: Επέλεξε λεπτά πέδιλα σε χρώμα και φώτισε το σύνολο σου.


Από αριστερά: Emilio Pucci, Ralph Lauren, Alexander McQueen

Η λευκή δαντέλα είναι ένα από τα πιο μεσογειακά trends. Το συναντάς στους ιταλικούς οίκους και σαφέστατα το φοράς σε φόρεμα, παντελόνα αλλά και μπλούζα. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταξωτά αέρινα υφάσματα που δίνουν κίνηση στο ρούχο και σε μεταμορφώνουν σε μοιραίο θηλυκό.
Αν αγαπημένη σου τάση είναι το φλοράλ σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις στην αγορά πολλά λευκά φορέματα με απλικαρισμένα λουλούδια.

TIP: Επέλεξε ένα υφάσματα στις εμφανίσεις σου. Ο συνδυασμός διαφορετικών δεν είναι και τόσο hot.


Από αριστερά: Nina Ricci, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent

Στενές φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο, συνώνυμα της φινέτσας. Επέλεξε λευκά ταγιέρ, φούστες που μπορείς να παίξεις με χρωματιστά τοπ αλλά και στράπλες μονόχρωμα. Συνδύασέ τα με ψηλά τακούνια.

TIP: Το χρώμα στα αξεσουάρ που αξίζει να συνδυάσεις με τα λευκά σου ρούχα είναι το χρυσό.


Από αριστερά: Blumarine, Chanel, Versace

Λευκά στενά φορέματα που επιτρέπουν στο σέξαπίλ σου να κυριαρχήσει στην ατμόσφαιρα, λευκά σορτς αλλά και pencil στράπλες φορέματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να φορέσεις λευκό σε κάθε φάση της ζωής σου, με όποιον σωματότυπο κι αν έχεις και σε κάθε περίσταση. ( εκτός καλεσμένης σε γάμο)

TIP: Βασικός κανόνας όταν φοράς λευκά ακόμη περισσότερο όταν αυτά εφαρμόζουν στο σώμα είναι να επιλέξεις εσώρουχα σε απόχρωση του δέρματος ώστε να μην διαγράφονται. Σου συστήνω να επιλέξεις αυτά χωρίς λάστιχο και ραφές ώστε να να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Από αριστερά: Moschino, Chloe, Jean Paul Gaultier

Τα φορέματα μέχρι το γόνατο σε πιο ανοιχτή γραμμή δεν προϋποθέτουν να έχεις αναλογίες μοντέλου. Για όσες λοιπόν νιώθουν πως το λευκό παχαίνει να σου πω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού δεν είναι το χρώμα αλλά το στιλ του ρούχου που κολακεύει τη γραμμή του σώματος.

TIP: Πρόσεξε όταν αγοράζεις ένα λευκό φόρεμα να είσαι σίγουρη πως δεν είναι διαφανές.

Read More

And More