Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Κέρδισε ένα πρόγραμμα διαιτολογικής παρακολούθησης από το Δ. Γρηγοράκη

Θα ηθελες να επισκεφθείς κάποιον διαιτολόγο αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση; Προσπαθείς να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά και δεν μπορείς; Το TLIFE και ο Δ. Γρηγοράκης σου κάνουν ένα πολύ σημαντικό δώρο!

ΤΡΕΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ θα κερδίσουν διαιτολογική υποστήριξη ενός μήνα από τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου. Μπες στην special page του διαγωνισμού και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας κάνοντας “κλικ” εδώ.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Για να είναι αποτελεσματικό και επιτυχημένο ένα πρόγραμμα διατροφής, θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Αυτό ακριβώς περιλαμβάνει και ένα ολοκληρομένο πρόγραμμα διαιτολογικής υποστήριξης. Tο μοναδικό δώρο λοιπόν περιλαμβάνει:

Ø Λήψη διατροφικού ιστορικού (ατομικές συνήθειες, οικογενειακό ιστορικό, διατροφικές συνήθειες – απέχθειες).

Ø Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) & προσδιορισμός ιδανικού βάρους.

Ø Αναλυτική μέτρηση λιπώδους ιστού (Λιπομέτρηση), υγρών & μυϊκής μάζας. Εντοπισμός των κυριότερων σημείων κατανομής του σωματικού λίπους και παρουσίαση γραπτού αποτελέσματος σε απόλυτους αριθμούς και ποσοστά επί του συνολικού βάρους.

Ø Σωματομέτρηση (μέτρηση περιμέτρου μέσης/γλουτούς – WHR), κατάταξη σχήματος σώματος («μήλο», «αχλάδι» κλπ) και συσχέτιση κινδύνου για διάφορους κίνδυνους υγείας.

Ø Nutritional Screening Test (Τεστ Διατροφικών ελλείψεων): Βάση σχετικού ερωτηματολογίου, ημερολογίου καταγραφής γευμάτων & Ανάκλησης 24ώρου για τον προσδιορισμό της θρεπτικής κατάστασης του οργανισμού (π.χ. έλλειψη βιταμινών).

Ø Αdvanced Αntioxidative Τest – Τεστ Αντιοξειδωτικής Ικανότητας.

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΥΧΕΡΕΣ θα κερδίσουν το νέο βιβλίο του Δημήτρη Γρηγοράκη “Η νέα αντιοξειδωτική δίαιτα Orac” με όλα τα μυστικά της διάσημης δίαιτας. Μάθε πως θα μετρήσεις τις μονάδες Orac, ποια τρόφιμα θα σου δώσουν περισσότερα αντιοξειδωτικά και βρες πρότυπα μενού διατροφής για να ξεκινήσεις κι εσύ τη δίαιτα Orac.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Μπες στην special page του διαγωνισμού και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας κάνοντας “κλικ” εδώ. Έτσι θα λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη στις 19.30 κατά τη διάρκεια του 1ου Fitness Live Chat Event με τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη

Read More

And More