Runkeeper! To Facebook του fitness. Εσύ γράφτηκες ή όχι ακόμη;

Μέχρι σήμερα είχες φίλες καρδιακές… φίλες από το σχολείο και φίλες από τη δουλειά! Τα τελευταία χρόνια έχεις αποκτήσει και δεκάδες φίλους στο facebook. Τι θα έλεγες να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μακριά; Ήρθε το RunKeeper, το social network – ή μήπως να το πούμε fitness network – που φιλοδοξεί να γίνει το facebook της γυμναστικής και της απώλειας κιλών.

Ένα δίκτυο επικοινωνίας για εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική, να βρεις φίλες που έχουν σκοπό όπως κι εσύ να χάσουν κιλά, να ανακαλύψεις έξυπνες διαδρομές για περπάτημα και τρέξιμο στην πόλη σου ή ακόμη και να ακολουθήσεις προγράμματα γυμναστικής σχεδιασμένα από ειδικούς μόνο για εσένα. Τι λες; Είσαι έτοιμη;

ΚΑΝΕ LOG IN

Η πρώτη σελίδα του Runkeeper θα σου θυμίσει πολύ το facebook. Όλες σου οι πρόσφατες δραστηριότητες – πάντα σε ό, τι έχει να κάνει με τη γυμναστική, την πρόοδο σου στην απώλεια κιλών κτλ.- φαίνονται εκεί. Αν θέλεις λοιπόν να ξεκινήσεις κάνε κλικ εδώ και ετοίμασε το profil σου όπως ακριβώς και στο facebook.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Ημέρα Δευτέρα. Έβαλες τη φορμούλα σου και ξεκίνησες το τρέξιμο. Μπες στο Runkeeper σημείωσε την διαδρομή που έκανες στον αναλυτικό χάρτη και το πρόγραμμα θα υπολογίσει αυτόματα πόσα χιλιόμετρα έκανες και φυσικά από πόσες θερμίδες απαλλάχτηκες. Και βέβαια το… “μενού” δεν έχει μόνο τρέξιμο, αλλά και ποδήλατο, σκι, ανάβαση, snowboard, skating, ελλειπτική προπόνηση κτλ.

– Όσο περνάει ο καιρός και αν βέβαια ενημερώνεις το προφίλ σου τακτικά, θα δεις όλες τις φυσικές δραστηριότητες που έκανες, τις θερμίδες που έκαψες, αλλά και ένα αναλυτικό γράφημα με τα κιλά που έχασες. Επιπλέον, το πρόγραμμά σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις το ποσοστό λίπους στο σώμα σου, και να παρακολουθείς την εξέλιξη (μείωση του λίπους) με την πάροδο του χρόνου.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Ψάχνεις μια όμορφη διαδρομή κοντά στο σπίτι για τρέξιμο; Αναρωτιέσαι αν υπάρχει κατάλληλος δρόμος ώστε να μπορείς να κάνεις ποδήλατο γύρω από την περιοχή σου! Ένα απλό search στην πόλη σου, μέσα από τη μηχανή αναζήτησης του RunKeeper, θα σου βγάλει μια λίστα με δεκάδες διαδρομές που έχουν τσεκάρει άλλοι χρήστες και σου προτείνουν ανεπιφύλακτα. Πού ξέρεις μπορεί με τον καιρό να ανακαλύψεις κι εσύ ωραίες διαδρομές και να τις προτείνεις στους φίλους σου στο Run Keeper.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ FITNESS EVENTS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Πότε έγινε ο Μαραθώνιος; Τι μέρα ήταν η προγραμματισμένη διαδρομή με ποδήλατα κατά μήκος της παραλιακής; Μέσα από το Run Keeper και με ένα απλό κλικ θα είσαι πάντα σε ετοιμότητα να ακολουθήσεις κάθε event που έχει να κάνει με τη γυμναστική. Έτσι για να είσαι ενημερωμένη…

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

Καλοί οι φίλοι στο RunKeeper, αλλά εσύ αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι κάποιον ειδικό πάνω από το κεφάλι σου. Ένα γυμναστή που να σου λέει κάθε μέρα τι πρέπει να κάνεις. Εκείνον που θα ετοιμάσει το πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε οδηγήσει με “μαθηματική” ακρίβεια στην απώλεια κιλών. Διάλεξε γυμναστή, διάλεξε πρόγραμμα και ενημερώσου κάθε μέρα για τις δραστηριότητες που πρέπει να κάνεις μέσα από το Run Keeper. *Η αλήθεια είναι πως για αυτή την εφαρμογή θα πρέπει να πληρώσεις το κάτιτις σου!

TO APPLICATION ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Το έξυπνο κινητό σου μπορεί να σε βοηθήσει στη γυμναστική αλλά και στη δίαιτα και το ξέρεις. Το RunKeeper έχει μια ειδική σελίδα αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα applications που θα σου φανούν χρήσιμα στο jogging, στην παρακολούθηση των θερμίδων που τρως, στα χιλιόμετρα που κάνεις με το ποδήλατο ακόμη και στις ώρες ύπνου που πρέπει να κοιμάσαι για να έχει αποτέλεσμα η γυμναστική.

Read More

And More