A. Winehouse: Το σπίτι της θα γίνει κέντρο απεξάρτησης!

Όλοι γνωρίζουμε την εξάρτηση της Αmy Winehouse, της κοπέλας με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα, από το αλκοόλ και κυρίως από τις ναρκωτικές ουσίες – κάτι που την οδήγησε σε τραγικό θάνατο, σε ηλικία μόλις 27 ετών, ενώ μάλιστα, από την ημέρα που έφυγε, βλέπουν κάθε τόσο το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από την προσωπική της ζωή, η οποία συχνά παραβιαζόταν από δημοσιογράφους.

Στα τέλη του Ιουλίου και λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό της κόρης του, ο Mitch Winehouse βρέθηκε στον αυστοσχέδιο τόπο προσκυνήματος της Amy και μοίραζε στους θαυμαστές της ρούχα της αγαπημένης τους τραγουδίστριας. Σήμερα όμως, ενημερωνόμαστε για μία νέα σκέψη και κίνηση του πατέρα της, που όταν πραγματοποιηθεί θα βοηθήσει σίγουρα πολύ κόσμο, που βιώνει το πρόβλημα της εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ…

Η οικογένεια λοιπόν, της Amy, σκοπεύει να δημιουργήσει στο όνομά της, ένα κέντρο απεξάρτησης για να βοηθήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και καταστρέφουν τόσο άδικα τη ζωή τους. O Mitch, μάλιστα, επρόκειτο αυτές τις ημέρες να συνατήσει τον υπουργό εσωτερικών, προσπαθώντας να επιστρατεύσει την υποστήριξη της κυβέρνησης στο έργο αυτό που έχει σχεδιάσει να κάνει, μιας και στη Βρετανία είναι λίγα τα κέντρα αποτοξίνωσης και αρκετοί εκείνοι που πρέπει να θεραπευτούν…

Επιπλέον, είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί και να μιλήσει με τον υπουργό δίωξης εγκλήματος, James Brokeshire, καθώς και με τον αρμόδιο διοικητή προστασίας του πολίτη, Κeith Vaz, γύρω από τα ναρκωτικά και τους τρόπους θεραπείας των εξαρτόμενων ανθρώπων, με αφορμή τον χαμό της κόρης του.

Έτσι, το σπίτι όπου διέμενε η Amy στο Camden -αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών- θα μετονομαστεί σε ”Ίδρυμα Amy Winehouse” και θα σώζει ζωές εξαρτημένων από τις ουσίες και το αλκοόλ, ανθρώπων. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται, είναι το ιδανικό μέρος για μία τέτοια κίνηση, μιας και έχει έντονη την συμβολική σημασία!

Η χρηματοδότηση του θα γίνει από τα κέρδη του νέου single που είχε ηχογραφήσει τον Μάρτιο η Αmy με τον Tony Bennett, και θα προσφέρει βοήθεια σε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, προβλήματα με τα ναρκωτικά, αλλά και σε όσους χρειάζονται άσυλο.

Read More

And More