Oops! Φύσηξε αεράκι και της σήκωσε τη φούστα – Δες ποια είχε το αποκαλυπτικό ατύχημα

Upskirt ατύχημα για την σύζυγο του Chris Hemsworth, Elsa Pataky στην παραλία! Η σύζυγος του κινηματογραφικού Thor πήγε να παίξει με τον μικρό γιο της στη θάλασσα και έκανε… αποκαλύψεις.
Το ζευγάρι, που πριν από ένα περίπου χρόνο απέκτησε τα δίδυμα αγόρια του- Tristan και Sasha – έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και βρέθηκε στο New South Wales. Εκεί, είδαμε πριν λίγες μέρες τον διάσημο μπαμπά να βοηθά τα μικρά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά και να παίζει non stop με την μεγάλη κόρη του India Rose. Και τώρα φαίνεται πως ανέλαβε δράση… η μαμά τους.

Εκείνη πήγε με τα αγόρια στην παραλία, έπαιξαν με τα κύματα, έκαναν τις βόλτες τους, αλλά δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και… το αεράκι που φύσηξε σήκωσε την κοντή φούστα που φορούσε. Φυσικά, οι παπαράτσι “καραδοκούσαν” και απαθανάτισαν το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο.

Η 38χρονη -επίσης ηθοποιός- Elsa δεν φάνηκε πάντως να αγχώνεται πολύ (στην παραλία βρισκόταν άλλωστε), αλλά προσπάθησε να κρατήσει τη φούστα της, για να μην ξανασηκωθεί!

Read More

And More