Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στο δείπνο για την Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν, στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Στη σκιά της Ακρόπολης έγινε το λαμπερό δείπνο προς τιμήν της Πρώτης Κυρίας του Αζερμπαϊτζάν Mehriban Aliyeva, με αφορμή την παρουσίαση των πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού.
Σε δείπνο που παρέθεσε η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία πολλών επωνύμων από το χώρο της πολιτικής, αλλά και της ελληνικής showbiz.

(Άντζελα Γκερέκου, Rahman Mustafayev, Πρέσβυς του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα)
H Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν, Πρόεδρος του Ιδρύματος Heydar Aliyev και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, παρουσίασε ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των “Ευρωπαϊκών Αγώνων BAKU 2015” την πορεία προετοιμασίας της πόλης του Μπακού για να υποδεχθεί τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015.
6.000 αθλητές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, για 17 ημέρες, από τις 12 Ιουνίου 2015, θα αγωνιστούν σε 20 ολυμπιακά και μη αθλήματα σε μια πρωτοποριακή, καινοτόμα και σύγχρονη σημαντική αθλητική διοργάνωση.

(Η Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν Mehriban Aliyeva)
Στο δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, χαιρετισμούς έκαναν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Άντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος και η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, η κα. Βούλα Κοζομπόλη.
Μεταξύ των καλεσμένων της Πρεσβείας και της Α.Ε. κ. Rahman Mustafavey Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, ήταν ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού του Αζερμπαϊτζάν κ. Azad Rahimov, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και επιφανείς προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο όπως και από το χώρο του πολιτισμού, μεταξύ των οποίων ο κ. Β. Βαρδινογιάννης με τη σύζυγο κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

(Βαρδής Βαρδινογιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Mehriban Aliyeva, Ευάγγελος Μεϊμαράκης)
Ακόμη το “παρών” έδωσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ο Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Αλέξης Κωστάλας και πολλοί ακόμη.
Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ευγενία Μανωλίδου

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Άτζελα Γκερέκου

Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Mehriban Aliyeva, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βαρδής Βαρδινογιάννης

Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ηλίας Κοκοτός
Νίκος και Αλεξία Βαρδινογιάννη
Αλεξία Τασούλη, Σοφία Μπεκατώρου , Όλγα Κεφαλογιάννη, Αμαλία Βαρδινογιάννη, Σπύρος Καπράλος, Γιώργος Προκοπίου
Σοφία Μπεκατώρου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Βούλα Κοζομπόλη
Βαρδής Βαρδινογιάννης, Σοφία Μπεκατώρου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βούλα Κοζομπόλη
Αλέξης Κωστάλας

Read More

And More