Στο φως ανέκδοτες φωτογραφίες της Μπριζίτ Μπαρντό! Το one night stand με τον παπαράτσο!

Ήταν 1968 όταν το θρυλικό icon των 60s Brigitte Bardot βρέθηκε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Shalako πλάι στον Σον Κόνερι. Οι παπαράτσι έκαναν τα πάντα για να μπορέσουν αν εξασφαλίσουν ένα μόνο πλάνο της “γατούλας” αλλά φαίνεται πως ένας όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πήγε ακόμη παραπέρα!

Ο Ray Bellisario υπήρξε παπαράτσο της βασιλικής οικογένειας το 50, 60 και 70. Όμως ήταν μοιραίο να συναντηθεί με την Μπαρντό! Κατάφερε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας που υπήρχε για τη σταρ και όπως ο ίδιος διηγείται, την άρπαξε από το χέρι και της είπε ότι έχει καινούργιο αυτοκίνητο προτείνοντάς της να πάνε μια βόλτα!


“Έλα μαζί μου!” την πρόσταξε. “Ααα ωραία, έχει πλάκα! Με απαγάγουν!” αναφώνησε η Μπριζίτ και δέχτηκε να τον ακολουθήσει σε μια παμπ στο Mayfair όπου ο φωτογράφος τράβηξε δεκάδες φωτογραφίες. Ήταν και οι δύο τριάντα ετών και σήμερα, αρκετές δεκαετίες μετά, ο Bellisario παραχώρησε τις φωτογραφίες για μια μεγάλη έκθεση που θα γίνει στην Αγγλία.


Οι ανέκδοτες φωτογραφίες της θρυλικής γατούλας δεν είναι προκλητικές ή υπερ-σεξουαλικές όπως συνήθιζε. Αντίθετα απεικονίζουν όλο το μεγαλείο της αθώας ομορφιάς μιας σταρ στα 30 της.


Η Μπαρντό πόζαρε με όλη της τη χάρη στο φακό του συνομήλικού της παπαράτσο και η βραδιά έμελλε να εξελιχθεί διαφορετικά…


Πέρασαν μια νύχτα πάθους μαζί όμως το πρωί η Μπαρντό σηκώθηκε, τον φίλησε και από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναειδώθηκαν ποτέ.

Η Μπαρντό πόζαρε ανεπιτήδευτα στο φακό του Bellisario δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού της.


Η Μπαρντό ως γνήσιο fashion icon ήταν ντυμένη με μια midi φούστα, πράσινη μπλούζα, σχολικές κάλτσες και τα χαρακτηριστικά ξανθα΄μαλλιά της ήταν πιασμένα με έναν μαύρο φιόγκο.

Read More

And More