Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Μενεγάκη: Αντίο, «Ελένη» και ευχαριστώ για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα και για εκείνη!

Μπορεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να αποχώρησε από την ομάδα της εκπομπής “Ελένης” όμως σήμερα έκανε ένα throwback post στο blog της Εliana in Babyland, περιγράφοντας πώς έζησε την εγκυμοσύνη της μπροστά από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέβασε δέκα φωτογραφίες από την στιγμή που ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στην τηλεόραση, μέχρι και την τελευταία εκπομπή.

Στο τελείωμα του κειμένου της και μετά την τελευταία φωτογραφία γράφει:
“Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες μέρες, όπου δεν έβλεπα την ώρα να φύγω τρέχοντας από το στούντιο στο Πικέρμι για να φτάσω γρήγορα στην πεινασμένη κόρη μου στο Παλαιό Φάληρο, την προηγούμενη Παρασκευή δεν βιάστηκα καθόλου να φύγω. Είπα στη μαμά μου να την ταΐσει γιατί ήξερα πως θα αργήσω. Δεν ήταν μόνο οι αγκαλιές και τα φιλιά με όλους τους φίλους. Δεν ήταν ούτε τα τρυφερά λόγια αποχωρισμού με την Ελένη, που ζήσαμε πλάι η μια στην άλλη μια τόσο σπουδαία εμπειρία. Αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αφού χαμήλωσαν τα φώτα, έμεινα για λίγο μόνη μου στο πλατό – και ήξερα πως ήταν η τελευταία φορά που το αντικρίζω. Αντίο, «Ελένη» και ευχαριστώ για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα και για εκείνη.”

Read More

And More