Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Οι πρώτες στιγμές με τον δεύτερο γιο τους!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους. Ο μικρός Δημήτρης, όπως θα βαφτιστεί το νεογέννητο μωράκι, γεννήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με φυσιολογικό τοκετό. Η παρουσιάστρια είχε μεγάλη αγωνία για τον ερχομό του ενώ ο σύζυγός της ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή που πήγε στο μαιευτήριο.

Ο Γιώργος απουσίαζε από το πόστο του στο πρωινό χθες ενώ η Φαίη σταμάτησε να εργάζεται μόλις την Παρασκευή, όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον αγαπημένο της σύζυγο στον τελικό του The voice. Άλλωστε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, στον μικρό Γιαννάκη, δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής βρισκόταν καθόλη τη διαρκεία της γέννας στο δωμάτιο του τοκετού και ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Ήταν συγκινημένος μάλιστα ιδιαίτερα συγκινημένος και τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Όλοι την ρωτούσαν και την ”πείραζαν” για το πότε θα γεννήσει και εκείνη έλεγε πάντα με χαμόγελο πως περιμένουν τον μπέμπη τους να αποφασίσει, ενώ ξεκαθάριζε πως όσο νιώθει καλά θα βρίσκεται στην εκπομπή.

Οι ευχές στα social media

Οι φίλοι του ζευγαριού αλλά και απλός κόσμος που τους βλέπει στην τηλεόραση και τους αγαπά μοιράστηκαν την ίδια αγωνία. Μετά την είδηση της γέννησής του έσπευσαν να στείλουν τις διαδικτυακές τους ευχές.

Από τους πρώτους που ευχήθηκε στο στον Γιώργο και την Φαίη ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος κλείνοντας την εκπομπή της Δευτέρας είπε: “Φαίη με ένα πόνο! Γιώργο ελπίζω να γίνεις ακόμα καλύτερος πατέρας”.

Ενώ, στο μαιευτήριο βρέθηκαν η καλή φίλη του ζευγαριού Σάσα Σταμάτη, αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είχε ετοιμάσει και ένα λαχταριστό γλυκό για την Φαίη, όπως της το είχε υποσχεθεί.

Οι ετοιμασίες για τoν ερχoμό του μικρού

Η Φαίη έχει φροντίσει εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, να είναι όλα έτοιμα για το δεύτερο μωράκι της. Στην Αθήνα βρίσκεται και ο μπαμπάς της Φαίης, Δημήτρης από τον οποίο θα πάρει το όνομα το μωράκι και η μαμά της, Εύα.

Οι γονείς της παρουσιάστριας ήταν δίπλα της εξάλλου σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης κάνοντας τακτικά ταξίδια από το Κιλκίς στην πρωτεύουσα.

Αγωνία για το μωράκι έχει φυσικά και το νινί της Φαίης, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον 3χρονο Γιαννάκη. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού ανυπομονεί για την πρώτη συνάντηση με τον αδελφό του.

Read More

And More