James Middleton: “Είναι ενοχλητικό να είσαι ο αδερφός της Kate Middleton”

Είναι ο James! O μικρότερος αδερφός της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton, ο 27χρονος επιχειρηματίας James Middleton, παραδέχτηκε στο ψηφιακό περιοδικό TVD ότι ναι, γίνεται ενοχλητικό όταν το μόνο για το οποίο όλοι σε ρωτούν, είναι η αδελφή σου, η οποίος τυγχάνει να είναι παντρεμένη με την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Πρίγκιπα William.

Ναι, είναι απογοητευτικό» παραδέχτηκε o Middleton. Δουλεύω πολύ σκληρά -Ακριβώς όπως και κάθε άλλος άνθρωπος που δουλεύει και πέρα από το γεγονός ότι ναι, είμαι ο αδελφός κάποιου πολύ σημαντικού προσώπου, στο τέλος της ημέρας, είμαι απλά ο James ».

O Middleton, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στην ηλικία των δέκα ετών και πάσχει από δυσλεξία, άφησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, μετά από μόλις ένα χρόνο.

«Πρώτον, δεν ήμουν σίγουρος για την επιδίωξη μου να πάρω το πτυχίο μου και, δεύτερον, ήξερα ήδη ότι ήθελα να εργαστώ για τον εαυτό μου και τη δική μου επιχείρηση», εξήγησε το νεότερο παιδί της Carole και του Michael Middleton (η Pippa είναι το μεσαίο παιδί στην ηλικία των 31).

Ο αυτάρκης αδελφός της Δούκισσας του Cambridge είπε στο TYD πως «χρησιμοποίησε την οικογενειακή επιχείρηση, Party Pieces, για να δώσει το έναυσμα για το πρώτο του εγχείρημα, το Cake Kit Company. Ο Middleton τότε συν-ίδρυσε το Boomf, ένα site που επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να βάζουν τις φωτογραφίες τους σε ζαχαρωτά.

Υπάρχουν προνόμια, όμως, όταν είσαι ο αδελφός της Κate – όπως o αξιολάτρευτος, 18 μηνών πρίγκιπας George.

«Εξακολουθώ να βλέπω τον πρίγκιπα Γεώργιο ως ανιψιό μου και θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος θείος, είπε ο επιχειρηματίας στο Good Morning America τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως κάθε θείος θέλει, έτσι κι εγώ θέλω να είμαι ο cool θείος. O διασκεδαστικός θείος », είπε. Αυτό θα προσπαθώ πάντα να είμαι.

Read More

And More