Καραμίχος: Κάτι συμβαίνει με την αδρεναλίνη μου. Όταν ανεβαίνει έχω τάσεις πανικού!

Ο Γιώργος Καραμίχος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, παραδέχεται ότι αυτό που φοβάται περισσότερο είναι η διάνοια των πονηρών, δηλώνει ότι δεν τον τρομάζει που σε τρία χρόνια θα γίνει 40 ετών, αφού ”και οι ρυτίδες έχουν τη χάρη τους, ρυάκια στο πρόσωπο που έτρεξε η ζωή” και τονίζει πως το δικό του σπίτι, βρίσκεται όπου βρίσκεται και το παιδί του!

Επιπλέον, όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Γιώργος ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Θεατρικά σκηνοθετώ την κυρία Αντιγόνη Βαλάκου και τον Γιώργο Χρανιώτη στο ”Μαντάμ Φλο”, που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Αγγέλων Βήμα. Επίσης, επαναλαμβάνονται δύο από τις περσινές σκηνοθεσίες μου: τον Οκτώβριο ο ”Συμβολαιογράφος”, με την Υρώ Μανέ και την άνοιξη το ”Θυμάσαι πώς μύριζαν οι μανόλιες στη Νικαράγουα;”. Από τον Ιανουάριο θα παίζω για 5η χρονιά στη ”Μέθοδο Γκρόνχολμ”, στο υπόγειο του θεάτρου τέχνης. Έχω κλείσει επίσης, δύο ταινίες, αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο.”

Για τον έρωτα
”Δεν σταματάει ο έρωτας. Απλώς ζεις πιο εσωτερικά τις ποιότητές του και δεν κάνεις τόσο θέμα την παράνοιά του. Αν μπεις πρώτη φορά στην ομίχλη, τρελαίνεσαι. Τις επόμενες φορές, είσαι πιο ψύχραιμος. Στην πορεία των χρόνων, οι παλιοί μεγάλοι έρωτες, γίνονται …παράδεισος.”

Πριν από κάθε πρεμιέρα…
”Κάτι συμβαίνει με την αδρεναλίνη μου! Όποτε ανεβαίνει, δημιουργεί μάλλον χημικές αντιδράσεις με τάσεις πανικού! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Είναι ένας φόβος εντελώς αρχετυπικός αυτός που με πιάνει πριν ανέβω στη σκηνή. Σχεδόν μεταφυσικός φόβος.”

Υπήρξαν στιγμές που ξεπέρασε τα όριά του
”Πολλάκις. Σε στεριά, θάλασσα και ουρανό. Δεν μιλάω εύκολα όμως, για αυτές τις στιγμές. Να μην προκαλώ το μάτι το κακό. Να μην ξυπνήσει το ”τέρας”. Όσο πιο λίγο μιλάς για το φόβο, τόσο πιο πολύ μπορείς να παρατηρήσεις την αιτία του.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More