Κατερίνα Παπουτσάκη: Βρέθηκε σε fashion event, στο κέντρο της Αθήνας! Video και φωτογραφίες

Κούκλα, ανανεωμένη και με ένα μεγάλο χαμόγελο εμφανίστηκε σε μεγάλο fashion event που έγινε στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της “Εθνικής Ελλάδος” ενημερώθηκε για τις τάσεις του καλοκαιριού και μίλησε για ρούχα, μόδα και… κρίση!
“Από άποψη και λόγω κρίσης δεν ψωνίζω ρούχα και παπούτσια. Δεν ξοδεύω λεφτά”, εξομολογήθηκε στην κάμερα του “Happy Day”,αναφέροντας πως πια είναι πολύ προσεχτική στις αγορές της και αποφεύγει τις σπατάλες.

Η Κατερίνα που στις αρχές του μήνα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του γιου της Μάξιμου, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά της, επιλέγοντας πάντα να φορά ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το κορμί της.

Όσο για τη δημοσιότητα και το αν έχει ηρεμήσει από τους παπαράτσι, τώρα που έγινε μανούλα αποκάλυψε: “Παλιότερα ζοριζόμουν πολύ και αμυνόμουν, επιτιθέμενη. Νιώθω ανακούφιση που δεν βλέπω το όνομά μου στα περιοδικά… Γενικά όταν κάποιος παντρευτεί όλοι φέρονται με περισσότερο τακτ και όταν μια γυναίκα γίνει μάνα αντίστοιχα!”

Μαζί της στο ξεχωριστό αυτό event μόδας στα H&M στην Ερμού, βρέθηκαν η Τζένη Θεωνά, η Μυρτώ Κάζη, ο Άλεξ Κάβδας και άλλοι…
Δες φωτογραφίες:

Τζένη Θεωνά

Κατερίνα Παπουτσάκη

Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Παπουτσάκη

Μυρτώ Κάζη

Άλεξ Κάβδας

Read More

And More