Μ. Ματσούκα: ”Ο κόσμος με έκρινε πολύ πιο αυστηρά λόγω του διάσημου επιθέτου μου!”

Η Μαρία Ματσούκα, αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα και γνωστή τραγουδίστρια, παραδέχεται ότι δεν βλέπει ομοιότητες με την αδερφή της στην ίδια -ίσως κάποιες στην έκφραση- και μιλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Down Town” για τα παιδικά της χρόνια και την Δήμητρα.

”Πρέπει να παραδεχτώ, πως σαν η μικρότερη της οικογένειάς μας, ήμουν η πιο καλομαθημένη, η προστατευμένη των άλλων. Μου κάνανε όλα τα χατίρια, μου κάνανε δώρα, ήμουν το αγαπημένο παιδί όλων… Με την ”Μήτσι” μου ήμασταν πολύ κοντά. Η αδερφή μου με συμβούλευε από μικρή. Ήταν πολύ προστατευτική μαζί μου. Με διάβαζε, με πρόσεχε κι εγώ τη θαύμαζα. Βέβαια, αν και την είχα ως πρότυπο, δεν μπορούσα να την ακολουθήσω. Εκείνη ήταν πολύ καλή μαθήτρια. Εγώ πάλι όχι. Η αδερφή μου όμως, είχε πάντα μεγάλες προσδοκίες για μένα. Ήθελε να είμαι η καλύτερη παντού.”

Το διάσημο επίθετό της αλλού τη βοήθησε κι αλλού τη δυσκόλεψε
”Εγώ ξεκίνησα ν’ ασχολούμαι με το τραγούδι πριν από 5 περίπου χρόνια. Αν και είχα πάει σε μία σχολή σκηνοθεσίας , τελικά στο δρόμο, κατάλαβα πως, το μόνο που μου άρεσε ήταν το τραγούδι, και μάλιστα το πιο μοντέρνο και σύγχρονο στιλ. Τότε, όμως, πήγα σε μια ακρόαση στον Πάνο Κιάμο κι έτσι απλά ξεκίνησα να τραγουδάω σε πιο λαϊκό ρεπερτόριο. Εκ των υστέρων, λοιπόν, σου απαντώ πως, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα άλλαζα επίθετο. Μου έκανε και καλό, δεν λέω, μου έκανε όμως και πολύ κακό. Ο κόσμος με έκρινε πολύ πιο αυστηρά. Πολλοί μάλιστα το αντιμετώπισαν με αντιπάθεια: ”Α, είναι η αδερφή της γνωστή, θέλει να γίνει κι αυτή”, έλεγαν.”

Δεν έχει κάνει extreme πράγματα για έναν άντρα
”…Και δεν ξέρω κι αν θα έκανα ποτέ κάτι extreme. Νομίζω ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν πολλές θυσίες. Οι άντρες είναι κυνηγοί.”

Θα μπορούσε να έχει σχέση με κάποιον που βγάζει 1.000 ευρώ τον μήνα
”Φυσικά και θα μπορούσα. Δεν παίζει ρόλο πόσα βγάζει κάποιος. Μίζερος να μην είναι. Είχα τέτοια σχέση και ήμουνα και πολύ καλά μάλιστα. Άλλωστε, εγώ θα μπορούσα να πηγαίνω σινεμά κάθε μέρα. Έχω τρέλα με τον κινηματογράφο. Έχω δει άπειρες ταινίες.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More