Διάσημος τραγουδιστής των 90’s έγινε μάγειρας; Μάντεψε ποιος είναι…

Έκανε τεράστια επιτυχία πριν το 2000 και τα κορίτσια πάθαιναν υστερία με το καλογυμνασμένο του σώμα. Το πιο αξιομνημόνευτο κομμάτι του μιλούσε για ένα μυστηριώδες κορίτσι και θύμιζε και λίγο ρέγκε-ποπ ακούσματα. Έκτοτε ο τραγουδιστής που ψάχνουμε χάθηκε, έλαβε μέρος σε reality show (κάτι σαν το survivor, αλλά με celebrities), παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και χώρισε!

Μόλις τον είδαμε με τη γαλάζια ποδιά του Σεφ να κάνει μπάρμπεκιου για δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή αναρρωτηθήκαμε αν ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Ακόμη δεν κατάλαβες ποιος είναι; Ας σου τον αποκαλύψουμε.

Ο κύριος της φωτογραφίας, που πλέον διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του είναι ο Peter Andre. Ίσως τον θυμάσαι καλύτερα με αυτή την κόμμωση και αυτές τις… στιλιστικές επιλογές.

Κι αν ακόμη έχεις αμφιβολίες, πάτησε το play και είμαι σίγουρος πως θα θυμηθείς αυτό το κομμάτι και αυτό το video clip πίσω από το 1995.

Και για να λυθεί και το μυστήριο με τη… στροφή στην καριέρα του, να σου πουμε πως ο Peter ήταν απλώς καλεσμένος στην εκπομπή των Melanie Sykes και Gino D’Acampo, τηλεπερσόνων που ασχολούνται με τη μαγειρική και παρουσιάζουν την εκπομπή ‘Let’s Do Lunch With Gino And Mel’.

Read More

And More