Ανάμεσα στα κορίτσια που έκαναν περήφανη την Ελλάδα και το κορίτσι του Ρέμου;

Στην Αθήνα βρίσκονται οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο, γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους βρίσκονταν σήμερα στο αεροδρόμιο, με τους συγγενείς και τους φίλους να τις σφίγγουν στην αγκαλιά τους και να μη σταματούν να τους δίνουν συγχαρητήρια.

Η αποστολή έφθασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ πρώτος έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα υποδοχής ο προπονητής της χρυσής ομάδας Γιώργος Μορφέσης.

Ποιά είναι τα κορίτσια της εθνικής πόλο

Tα κορίτσια της εθνικής πόλο έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα αφού κατάφεραν να γίνουν πρωταθλήτριες κόσμου στο πόλο γυναικών. Τα κορίτσια μας κέρδισαν 9-8 την οικοδέσπινα Κίνα και έφεραν στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.

Η εθνική ομάδα γυναικών πόλο είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία που έχει καταφέρει να κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το TLIFE σου παρουσιάζει τα χρυσά κορίτσια – τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πόλο: Αντιγόνη Ρουμπέση, Κική Λιόση, Γιούλη Λαρά, Άντι Μελιδώνη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Αλεξάδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου, Ηλέκτρα Ψούνη, Ελένη Γουλά. Kαι φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση.

Η πολίστρια που έκλεψε την καρδιά του Ρέμου

Η Αντιγόνη Ρουμπέση δεν έγινε γνωστή μόνο ως ένα από τα χρυσά κορίτσια που παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σαγκάη , αλλά και όταν πριν από τρία χρόνια λέγεται ότι είχε κλέψει την καρδιά του Αντώνη Ρέμου! Η 27χρονη πολίστρια είχε απαθανατιστεί πρώτο τραπέζι πίστα να πετάει συνεχώς λουλούδια στον Αντώνη και αυτός να την πλησιάζει κάποια στιγμή και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί!

Τότε οι φήμες οργίαζαν πως ενώ υπήρχε ένας δυνατός έρωτας ανάμεσά τους… Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν απλά φήμες καθώς, ο τραγουδιστής και και η αθλήτρια γνωρίζονταν μόνο κοινωνικά και κάποιες φορές είχαν πιει καφέ σε γνωστό μαγαζί στην Γλυφάδα με τους κοινούς φίλους που έχουν. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση, ότι είναι μαζί, σύμφωνα με το yupi.gr, εκείνοι απλά γέλαγαν.

Μάλιστα, η Αντιγόνη διατηρούσε τότε σχέση με τον πολίστα Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και είχαν φωτογραφηθεί για το ΟΚ! ανακοινώνοντας τα σχέδια γάμου τους!

Η απουσία της Μαρίας Τσουρή από τον τελικό

Από τα χρυσά κορίτσια που μας έκαναν περήφανους έλειπε η Μαρία Τσουρή, που γνωρίσαμε μέσα από το dancing. Η Μαρία με δική της απόφαση δεν συμμετείχε στην αποστολή που έφερε τη μεγάλη νίκη. Η ίδια παραδέχτηκε πως η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά κουραστική για εκείνη και είχε την ανάγκη για διακοπές.

Όπως δήλωσε και η ίδια τηλεφωνικά στο star από τη Χίο όπου απολαμβάνει τις διακοπές της: “Νιώθω πολύ χαρούμενη για τα κορίτσια. Θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά έχω περάσει αρκετές τέτοιες στιγμές και πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες στο μέλλον”.

Read More

And More