Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Χ. Ασημακόπουλου! Δες φωτογραφίες

O θεατρικός οργανισμός OldStage παρουσιάζει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton 7 την παράσταση “Ψυχώσεις”, με τον Χάρη Ασημακόπουλο να εμφανίζεται σ’ έναν ανατρεπτικό ρόλο.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega “Πολυκατοικία” Χάρης Ασημακόπουλος υποδέχτηκε τους φίλους του σε μια ξεχωριστή παράσταση, όπου υποδύεται ένα ρόλο – πρόκληση. Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Άννα Φόνσου, η Τζόυς Ευείδη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζέση Παπουτσή.


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η παράσταση παρακολουθεί επί της ουσίας μέσα από το μυαλό του ίδιου του πρωταγωνιστή της, ενός παράξενου “μεσήλικου παιδιού”. Ολόκληρος ο θεατρικός χωροχρόνος μεταμορφώνεται συνεχώς, μέσα από την ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα και την ερμηνεία του πάνω στα γεγονότα. Ο ρεαλισμός συνδυάζεται με υπερρεαλιστικές εικόνες του ασυνειδήτου, σε μία καθόλα ανατρεπτική θεατρική κατάδυση, που κόβει την ανάσα.
Σε ένα ξεχασμένο μοτέλ, το οποίο διευθύνει ο μεσήλικας Νόρμαν Μπέιτς με τη μητέρα του, μία σειρά φόνων λαμβάνει χώρα. Με αφορμή τη διαλεύκανση του μυστηρίου και, μέσα σε νουάρ ατμόσφαιρα, ο Bloch καταφέρνει να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση των ιδιαίτερων χαρακτήρων του, εικονοποιώντας, μέσα από το περιβάλλον και τους χώρους που κινούνται, τις βασικότερες από τις Φροϋδικές θεωρίες.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Η Τζέση Παπουτσή και η Άννα Φόνσου


Η Άννα Φόνσου και ο Χάρης Ασημακόπουλος!

Τζέση Παπουτσή και Τζόυς Ευείδη!


Ο Αλέκος Συσσοβίτης στην πρεμιέρα της παράστασης!

Read More

And More