Ο “Πρόεδρος Αγαπούλας” από το διαφημιστικό σποτ στο “Μιλα”!

Για την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το διαφημιστικό σποτ και το ρόλο του “προέδρου” μίλησε ο Τάκης Σπυριδάκης στο “Μίλα”.
Ο γνωστός ηθοποιός που έχει κέρδισε την αγάπη του κοινού μέσα από τη διαφήμιση, στην οποία ενσαρκώνει τον διεφθαρμένο πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας μίλησε για την επιτυχία και τα σχόλια του κόσμου.
“Το συγκεκριμένο σποτ ήταν ένα είδος κοινωνικής κριτικής που παρουσίασε έναν τύπο, τον οποίο ο κόσμος γνωρίζει καλά, με ατάκες που τις ξέρουν όλοι και γυρίστηκε σωστά. Η χημεία έφερε ένα καλό αποτέλεσμα, κάνοντας τον κόσμο να γελάσει”, είπε χαρακτηριστικά.
Τι του λέει ο κόσμος στο δρόμο;
“Μένω στη Νέα Σμύρνη κοντά στο γήπεδο και όταν περνώ από εκεί μου φωνάζουν: “Τάκη, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ”. Αλλά υπάρχουν και μερικά όχι τόσο κολακευτικά σχόλια, όταν ο κόσμος ταυτίζεται με το ρόλο στη διαφήμιση. Αυτό που με κάνει να νιώθω όμορφα είναι ότι ο κόσμος μου δείχνει ένα σεβασμό και μια εκτίμηση”, δήλωσε.
Φοβάται τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού χώρου στην απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση;
“Στη ζωή μου δούλευα πάντα για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Κακά τα ψέματα οι διαφημίσεις γίνονται κυρίως για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν απολογούμαι σε κανέναν, το έκανα συνειδητά, πήρα αμοιβή από αυτό και νομίζω ότι θα μου δώσει μια ανάσα για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτά που θέλω”, πρόσθεσε.

Δες το video του zappit:

Read More

And More