Οι “50 αποχρώσεις του γκρι” έρχονται στις σκοτεινές αίθουσες

Μία από τις ταινίες που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ εισπράξεων είναι το πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης τριλογίας “50 αποχρώσεις του γκρι”, το οποίο θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν και τα γυρίσματα στο Βανκούβερ του Καναδά με τους πρωταγωνιστές Dakota Johnson και Jamie Dornan υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sam Taylor-Wood, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2009 με την ταινία Nowhere Boy, βασισμένη στα παιδικά χρόνια του John Lennon.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, τα γυρίσματα βρίσκονται σε… αρχικό στάδιο, καθώς πρόκειται για σκηνές από την πρώτη συνάντηση της νεαρής φοιτήτριας με τον “Christian”.

Η Dakota Johnson, κόρη της Μelani Griffith και του Don Johnson, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ερωτικών σκηνών, ενώ στην ταινία θα συμμετέχει και η εκρηκτική ξανθιά Rita Ora, υποδυόμενη την αδερφή του “Christian”. Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία για την 23χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια η οποία εμφανίστηκε στις ταινίες Spivs και Fast & Furious 6.

Οι παραγωγοί, μάλιστα, αποφάσισαν (πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν διαφορετικά) να κυκλοφορήσουν την ταινία σε δύο εκδοχές: Μία “άκοπη” για τους “σκληροπυρηνικούς” της τριλογίας, και μία “λογοκριμένη” ως προς τις ερωτικές σκηνές.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας!

Read More

And More