Μ. Συνατσάκη: Ποζάρει με καυτά σορτσάκια και μιλάει για την ιδανική πρόταση γάμου!

Φέτος απολαμβάνουμε τη Μαίρη Συνατσάκη μέσα από την εκπομπή Master chef. Η όμορφη παρουσιάστρια ταίριαξε πολύ καλά στο όλο concept καθώς λατρεύει το φαγητό και μάλιστα ξέρει και να μαγειρεύει. Βέβαια, στο σπίτι τους πιο πολύ μπαίνει στην κουζίνα ο σύντροφός της Μύρωνας Στρατής.

Η Μαίρη αποκαλύπτει πως εκείνος μαγειρεύει καλύτερα από τους δύο τους ενώ μιλάει ακόμα για τον γάμο, την ιδανική πρόταση αλλά και την οικογένεια. Όλα αυτά το περιοδικό Shape όπου ποζάρει με καυτά σορτσάκια και μαγιό σε μια fit αλλά fun φωτογράφιση! Φυσικά, μιλάει και για την γυμναστική αφού έχει δοκιμάσει κάθε είδους γυμναστική και άθλημα που μπορείς να σκεφτείς με πιο πιο πρόσφατο το pole dancing.

Ο αγαπημένος σου, Μύρωνας Στρατής, είναι καλύτερος μάγειρας από εσένα;
Είναι ο καλύτερος μάγειρας απ’ όλους! Ενδεχομένως να υπερβάλλω λίγο, άλλα όντως αγαπάει πάρα πολύ τη μαγειρική, μελετάει πολύ και πειραματίζεται συνέχεια. Εγώ δεν έχω ούτε το ένα δέκατο των γνώσεών του σε αυτά τα πράγματα.

Αν του μαγείρευες, ποιο θα ήταν το ιδανικό μενού;
Να μου μαγειρέψει καλύτερα εκείνος. Καλύτερα και για τους δυο μας!

/

Πρόσφατα μίλησες δημόσια για τις κρίσεις πανικού που ξεκίνησαν από την εφηβεία σου. Τι σε έκανε να μιλήσεις για αυτό;

Μίλησα γιατί δε μου αρέσει να θεωρούνται αυτά τα θέματα ταμπού. Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι μου έχει συμβεί, γιατί κάποιος που περνάει το ίδιο μπορεί να νομίζει ότι συμβαίνει μόνο σ’ εκείνον. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι’ αυτό ή να φοβάσαι να το επικοινωνήσεις. Και επιπλέον ήθελα να πω ότι, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, τελικά μπορείς να τις νικήσεις και να τις ξεπεράσεις.

Θεωρείς ότι οι κρίσεις πανικού οφείλονται στο γεγονός ότι είσαι πολύ αγχώδης ίσως, ή τελειομανής;

Νομίζω πως στη δική μου περίπτωση οφείλονται στην επιθυμία μου να ελέγχω τα πάντα γύρω μου
και ταυτόχρονα να μην επικοινωνώ τα βαθύτερα συναισθήματά μου. Ήταν ένας κακός συνδυασμός που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε ψυχοσωματικό ξέσπασμα.

/

Είναι γνωστό ότι είστε μια δεμένη οικογένεια και ειδικά με τη δίδυμη αδελφή σου, Αλίκη. Εσύ θέλεις να κάνεις οικογένεια; Θεωρείς ότι είναι κάτι που θα κάνεις αν και όταν νιώσεις έτοιμη ή κάτι που θα έρθει μόνο του τυχαία;
Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια και πιστεύω πως όταν συμβεί, θα είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου. Νομίζω πως εντελώς “τυχαία” δε θα ήταν σωστό να συμβεί, γιατί δεν μπορείς να ρίχνεις κάτι τόσο σημαντικό στην “τύχη”. Από την άλλη, αυτά τα θέματα δεν μπορείς και να τα προγραμματίσεις. Οπότε; Δεν έχω ιδέα πότε θα συμβεί.

Σκέφτεσαι καθόλου το γάμο; Ακούσαμε κάτι φήμες πρόσφατα…
Δεν τον σκέφτομαι και δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που τον ονειρευόντουσαν μεγαλώνοντας. Όμως, όταν είναι να συμβεί, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ χαλαρό, μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάω (όχι με καλέσματα-υποχρεώσεις) και άπειρο χορό για ώρες.

/

Θα ήθελες μια over the top ρομαντική πρόταση που βλέπουμε σε αμερικανικές ταινίες ή να είναι μια λογική απόφαση για ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί;
Ε όχι και λογική απόφαση. Είπαμε. Δεν είμαι πολύ γατούλα, αλλά λίγος ρομαντισμός και φαντασία απαιτείται αυτές τις στιγμές.

Διάβασε περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί

Read More

And More