Ποια celebrity κάνει σκι με την βοήθεια του συντρόφου της, μετά τη θεαματική της τούμπα;

Τις γιορτές με τα παιδιά της και τον σύντροφό της στα χιόνια αποφάσισε να περάσει η διάσημη τραγουδίστρια και δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μια βόλτα με σκι. Ωστόσο, μετά τη θεαματική τούμπα που είχε πριν λίγες μέρες, αποφάσισε αυτήν τη φορά να μην το βάλει κάτω αλλά να ζητήσει τη βοήθεια του αγαπημένου της.
Ο λόγος για την Madonna που αν και κατέβαλε προσπάθειες να κρατηθεί όρθια, δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε την βοήθεια του φίλου της Brahim Zaibat για να εξοικειωθεί με το σκι. Η διάσημη ερμηνεύτρια που κατέκτησε το 2012 την κορυφή στις πωλήσεις εισιτηρίων βρέθηκε στο Gstaad της Ελβετίας και δεν αντιστάθηκε σε μια βόλτα στις χιονισμένες πλαγιές.

Οι πρώτες της προσπάθειες να κάνει σκι δεν ήταν και πολύ επιτυχημένες, αφού η μια πτώση διαδέχτηκε την άλλη. Ωστόσο, στις τελευταίες φωτογραφίες από τις διακοπές της που δημοσίευσε η “Daily Mail” φαίνεται πως βελτιώθηκε σημαντικά.
Φορώντας την ειδική στολή για το άθλημα και έχοντας στο πλευρό της τον Brahim, η Madonna απόλαυσε αυτήν τη φορά τις φιγούρες στο χιόνι.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More