Τ. Cruise: Η πρώην μάνατζέρ του τα βγάζει όλα στη φόρα! Τι αποκαλύπτει!

Για πρώτη φορά πρώην συνεργάτιδα του Tom cruise μίλησε στην εφημερίδα Daily Mail για το τι πίστευε για τον γάμο του ηθοποιού, ερμήνευσε την ανάγκη του για την Σαϊεντολογία ενώ εκμυστηρεύτηκε και μυστικές πλευρές του χαρακτήρα του.

Η Eileen Berlin ήταν η προσωπική manager του ηθοποιού λίγο καιρό πριν τον υποδεχτεί η μεγάλη δημοσιότητα και τα πολλά χρήματα. Όπως η ίδια λέει ο ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια κι αυτός για εκείνη είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να στεριώσει σε κανέναν γάμο. ‘Οταν τον πρωτογνώρισα κάθε φορά που τον έβλεπα είχε κι άλλη κοπέλα, ποτέ όμως την ίδια για δεύτερη φορά. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη όταν αποφάσισε να παντρευτεί την πρώτη του γυναίκα Mimi Rogers, εντυπωσιάστηκα που έμεινε μαζί με την Nicole Kidman για δέκα ολόκληρα χρόνια ενώ ο γάμος του με την Katie Holmes δεν πίστεψα ποτέ πως θα κρατήσει και μου φαίνεται απίστευτο που άντεξε και τόσο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο ηθοποιός κουβαλάει πολλές πληγές μέσα του και είναι αρκετά ευέξαπτος. Μπορεί με το παραμικρό να θυμώσει ενώ από πολύ νωρίς ήθελε να γίνει σταρ, να τραβάει την προσοχή και να τον θαμάζει ο κόσμος. Θυμάμαι μία φορά στο σπίτι μου εκει που καθόμασταν εμφανίστηκε φορώντας μόνο ένα string εσώρουχο, πήγε μπροστά στον καθρέφτη και θαύμασε το σώμα του. Του άρεσε πάρα πολύ να θαυμάζει το σώμα του το οποίο οφείλω να ομολογήσω πως ήταν άψογο.

Εκτός από επαγγελματική συνεργασία ήμασταν και φίλοι και βγαίναμε έξω και μιλούσαμε πολύ και οφείλω να πω πως δεν με ξάφνιασε καθόλου που πίστεψε στη Σαϊεντολογία. Ο Tom μικρός έπασχε από δυσλεξία, τα παιδιά όλα τον κορόιδευαν και δεν ένιωσε ποτέ ότι ανήκει κάπου. Η εκκλησία αυτή τον πίστεψε και του γιάτρεψε όλες τις πληγές του παρελθόντος αλλά και την δυσλεξία χωρίς να κάνουν την παραμικρή θεραπεία. Ούτως ή άλλως ο ηθοποιός δεν αγαπούσε τους γιατρούς και τις θεραπείες.

Read More

And More