Π. Τσαπανίδου: “Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου! Τόσο καλά, που χτυπάω ξύλο”

Η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Τόσο από επαγγελματική όσο και από προσωπική άποψη και δεν το κρύβει. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά στο People για την εκπομπή Live U, τις κόρες της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την εμφάνιση που δεν έπαιξε ποτέ ρόλο στην καριέρα της.
“Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή Live U που κάνω στο Star. Είναι καλύτερη από αυτή που έκανα. Και ακόμη το ψάχνω πώς μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω. Αν και, επειδή άφησα την εκπομπή πίσω κι εκείνη συνεχίζεται, υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ότι ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με γνωστό χρηματιστή, αλλά δεν θα πει κάτι περισσότερο από τα βασικά. Όπως ότι δεν ζηλεύει όταν της κάνουν δημόσια κομπλιμέντα οι καλεσμένοι της: “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, αν δεν ήταν ωραίος τύπος”, είπε και συμπλήρωσε: “Γράψε απλά ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Τόσο καλά, που χτυπάω ξύλο”.
Μιλώντας για τη ζωή της, εξομολογήθηκε: “Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι πως περνάω τώρα την εφηβεία μου. Γιατί δεν πέρασα ποτέ μου. Ήταν ένα στάδιο της ζωής μου που αναγκάστηκα να προσπεράσω. Γενικά όλη μου η ζωή είναι τρελή. Και δύσκολη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα”.

Όσον αφορά το αν όλα αυτά τα χρόνια έχει εκμεταλλευτεί ποτέ την εμφάνισή της για να πάρει μια συνέντευξη ή να κερδίσει ένα αποκλειστικό, η απάντηση έρχεται αμέσως. “Αστειεύεσαι; Όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκα, αλλά προσπαθούσα φανατικά να εξαφανίσω όποια θηλυκότητα είχα πάνω μου. Μέχρι τα 40 μου, το μαλλί μου ήταν πάντα κοντό και δεν είχα φορέσει ποτέ τακούνι. Άσε που θεωρούσα πολύ προσβλητικό το να μου κάνει κάποιος κομπλιμέντο δημόσια. Να μείνει δηλαδή στην εμφάνιση και να μην κοιτάξει το πόσο “σπουδαίο μυαλό” κρύβει μέσα του το κεφάλι μου. Πλέον μου αρέσει. Δεν το βρίσκω τόσο κακό”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More