Οι μαρτυρίες για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισαν! Βίντεο

Αυλαία έπεσε στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφού το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων. Ο 20χρονος φοιτητής είχε εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου και όλο αυτό το διάστημα η υπόθεσή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η εκπομπή Μία είχε φιλοξενήσει δεκάδες μαρτυρίες από πρόσωπα “κλειδιά” στην ιστορία και είχε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Δες παρακάτω μερικές από τις μαρτυρίες που μας συγκλόνισαν:

Ο πατέρας του φαντάρου που φέρεται να είναι ο υποκινητής του bullying εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή Μία. Περιγράφει τη συνάντηση του γιου του με τον 20χρονο φοιτητή 3 μέρες πριν από την εξαφάνισή του και αναρωτιέται πως γίνεται να συνδέουν το παιδί του με την εξαφάνιση. “Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση μετην εξαφάνιση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά της δηλώσεις του πατέρα του φαντάρου που φέρεται να είναι ο υποκινητής του bullying εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη μίλησε στην εκπομπή Μία και ο θείος του 20χρονου φοιτητή.

Στην εκπομπή μίλησε και ο 30χρονος πρώην αστυνομικός που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική σχολή και του είχε αναθέσει ο διευθυντής να προσέχει τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Λοΐζος Λοΐζου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μία υποστηρίζοντας πως τον εξευτέλιζαν οι συμφοιτητές του που κατάγονταν από την Κρήτη. “Κάποιοι συμφοιτητές του τού έκαναν καψόνια”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου σύχναζε ο 20χρονος φοιτητής με την παρέα των Κρητικών, οι οποίοι φέρονται να του έκαναν καψόνια μίλησε στην εκπομπή Μία.

Την ίδια ώρα, οι καλλιτέχνες εκφράζουν την αγωνία τους για τον Βαγγέλη αλλά και γενικότερα για αντίστοιχα περιστατικά βίας. Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ηρώ Μουκίου μιλούν στην κάμερα της εκπομπής Μία, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος εκφράζει την άποψή του μέσα από την εκπομπή του στον Alpha.

Read More

And More