Βέφα Αλεξιάδου στην Τατιάνα: “Οι γαμπροί μου έχουν μεγαλύτερο πόνο από μένα”

Με μία ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκε η Τατιάνα την Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα, μετά την συγκινητική εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής Μία, βρέθηκε στο πλατό και μίλησε για όλα! Είναι η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά τον χαμό των δύο κοριτσιών της, Αλεξίας και Άντζι.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την έναρξη της εκπομπής

Η Βέφα εξήγησε στην Τατιάνα το θέμα που είχαν τόσο οι κόρες της όσο και ο σύζυγός της. “Ο άντρας μου και οι κόρες μου είχαν φοβία απέναντι στους γιατρούς και δεν πρόσεξαν τον εαυτό τους”, είπε σε αντίθεση με εκείνη που φρόντιζε να πηγαίνει τακτικά για εξετάσεις.

Στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια τον δύο κοριτσιών της και τη δύναμη που έδειξε η ίδια μετά τον θάνατό τους. “Το να εγκαταλείψουμε τον εαυτό μας μετά από μία απώλεια είναι αυτοκτονία”, υποστηρίζει.

Ο γαμπρός της και σύζυγος της μεγάλης της κόρης, Γιάννης Ντόντορος φαίνεται πως έχει πάρει βαριά τον θάνατο της. “Ο γαμπρός μου μετά τον χαμό της κόρης μου έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του”, λέει και εξηγεί πως το ζευγάρι ήταν αχώριστο.

“Οι γαμπροί μου έχουν μεγαλύτερο πόνο από μένα γιατί ζούσαν με τις κόρες μου”, υποστηρίζει στην Τατιάνα. Όταν η ίδια έχει στιγμές αδυναμίας στρέφεται στην πίστη της. “Κάθε φορά που νιώθω ότι λυγίζω προσεύχομαι με δύναμη στο Θεό”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την εξομολόγηση της Βέφας, στο σπίτι της

Ο λόγος που η Βέφα θέλει να στέκεται στα πόδια της είναι οι δύο κόρες της Αλεξίας. “Οι εγγονές μου είναι η δύναμη για να ζω”, λέει και περιγράφει στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Εκτός από την ίδια έχουν στο πλευρό τους και τον μπαμπά τους, Βαγγέλη Κιτσάκη. “Ο γαμπρός μου ο Βαγγέλης στέκεται και μάνα και πατέρας στα παιδιά του”.

Μίλησε όμως και για την “παρηγοριά” που βρίσκει στο facebook και εξήγησε τον λόγο που επιδιώκει να έχει επικοινωνία μέσα από τον λογαριασμό της. “Γυναίκες που γνώρισα μέσω facebook ήρθαν στο σπίτι μου και μου έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά μου”, εκμυστηρεύεται.

Τέλος, μίλησε για το νέο της βιβλίο “H Βέφα μαγειρεύει Slimmer” με το οποίο είναι ενθουσιασμένη ενώ βρέθηκε και στην κουζίνα της εκπομπής για να μαγειρέψει μία από τις συνταγές που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Read More

And More