Ο D. Beckham είναι υπερήφανος για την κοιλιά της Victoria και μας τη δείχνει!

Λίγες μέρες πριν γεννήσει η Victoria ο David ποστάρει φωτογραφίες της στο facebook! Aν και η ίδια δεν χαίρεται όταν ο τύπος ασχολείται με την εγκυμοσύνη της και δημοσιεύονται φωτογραφίες που φαίνεται η κοιλιά της, ο David μάλλον έχει άλλη γνώμη και δεν συμμερίζεται και πολύ την άποψή της.

Ο άσσος του ποδοσφαίρου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία και την ανέβασε στο Facebook γράφοντας: Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία όσο η Victoria δεν κοιτούσε! Δείχνει απίθανη, τώρα που πλησιάζει τόσο η γέννηση του μωρού!”

Nα σημειωθεί ότι η Victoria ήθελε να έχει γεννήσει αλλά τελικά ο γυναικολόγος της είπε ότι χρειάζεται τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη!

H 37χρονη πρώην Spice Girl, λίγες μέρες πριν είχε δώσει συνέντευξη κι έλεγε πως δεν θα ήθελε να είναι στη λίστα των διασήμων γυναικών που κάνουν εξώφυλλα με μαγιώ, αναφέροντας τη Demi Moore, την Britney Spears και τη Christina Aguilera.

Πάντως το ζευγάρι έχει πολύ καλή σχέση με τα social media! Aντίστοιχα η Victoria ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο twitter της, τη στιγμή που ο David έκανε surf!

Read More

And More