Η “καυτή” φωτογράφιση της Χρύσπα και η αποκάλυψη:“Θέλω να βγάλω τον πιο σέξυ εαυτό μου!”

Πιο σέξυ και αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίζεται η Χρύσπα στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό “Down Town”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη θηλυκότητα της και εξομολογήθηκε: “Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τη σέξυ πλευρά μου για να έχω δουλειά. Τώρα θέλω να την δείξω, απλά γιατί νιώθω η ίδια όμορφα με τον εαυτό μου” .
Μιλώντας για τα χρόνια που έχουν περάσει, η Χρύσπα δήλωσε: “Πλέον αισθάνομαι πιο γυναίκα. Κάτι έχει αλλάξει μέσα μου. Θέλω να βγάλω τον πιο σέξυ εαυτό μου, τον πιο ώριμο εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι μεγάλωσα. Είναι ωραία η διαδικασία αυτή, όταν σκέφτομαι ότι ξεκίνησα στα 20 μου να κάνω καριέρα και σήμερα στα 28 μου, μεγαλώνω μαζί με το κοινό”.

Για τη μητρότητα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως ένα παιδί είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά προς το παρόν η ίδια δεν νιώθει έτοιμη για να κάνει αυτό το βήμα.
Τέλος, μίλησε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που σημάδεψε πριν από τρία χρόνια τη ζωή της. “Η νύχτα του ξαφνικού, βίαιου θανάτου ενός ανθρώπου που ήμουν δεμένη μαζί του με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα”.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More