Υβόννη Μπόσνιακ: Πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της, Αντώνη Ρέμου! Βίντεο

Στη Μύκονο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής δεν κάνει απλά τις διακοπές του στο νησί των ανέμων αλλά ετοιμάζεται για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης μαζί με το ιερό τέρας της διεθνούς μουσικής σκηνής, Julio Iglesias.

“Είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες ”μύθους” ή αν προτιμάς ”θρύλους” του τραγουδιού διεθνώς” αναφέρει ο Αντώνης για τον λατίνο καλλιτέχνη στη συνέντευξή του στη Real Life. Όλο αυτό το διάστημα όμως ο τραγουδιστής δεν είναι μόνος του στο κοσμοπολίτικο νησί. Στο πλευρό του είναι και η σύντροφός του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Το πανέμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του αγαπημένου της. Άλλωστε όπως δήλωσε εκείνος στην ίδια συνέντευξη ζουν σαν παντρεμένοι και είναι ο άνθρωπός του. “Συγκατοικούμε κι είμαστε ερωτευμένοι, περνάμε καλά μαζί, δεν κάνουμε σχέδια γάμου – για την ώρα τουλάχιστον κι όπως μας βγάλει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Υβόννη κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε τις εμφάνιση στο νησί με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της. Είτε έχει δίπλα της τον γνωστό τραγουδιστή είτε φίλες της.

Άλλωστε είναι πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να μιλήσει σε όποιον την πλησιάσει.

Δες το βίντεο από τη Μύκονο

Read More

And More