Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή αφιέρωση στον σύντροφό της Αντώνη Ρέμο και την μητέρα του!

Βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό. Η Υβόννη Μπόσνιακ από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κι έπειτα παραμένει συνεχώς… ερωτευμένη με την μικρή της κόρη. Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου δεν χορταίνει την μικρή Ελένη τους που θέλει την φροντίδα της μητέρας της.


H πρώτη της φωτογραφία με την κόρη της λίγες ώρες μετά την γέννησή της στις 14 Φεβρουαρίου 2015.

Ωστόσο το πανέμορφο μοντέλο χρειάζεται την βοήθεια και του συντρόφου της για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του μεγαλώματος της μικρής τους, όπως κάθε σύγχρονη μητέρα άλλωστε. Για να δείξει λοιπόν την ευγνωμοσύνη της στο τραγουδιστή που παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι στο πλευρό της όσο το δυνατόν περισσότερο, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε μερικά τρυφερά λόγια μέσω Instagram.

My Man @aremovic #mostluckygirl #family #bestmommyinlaw #godisbig #tsouptsoup

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις


Ωστόσο τα λόγια της δεν είχαν μόνο έναν αποδέκτη καθώς η Υβόννη Μπόσνιακ για την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου της θέλησε να πει ένα ακόμα ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ στην μητέρα του, την Ελένη, το όνομα της οποία θα πάρει και η μονάκριβη κόρη του μοντέλου και του τραγουδιστή.

Μπορεί οι δύο τους να μην είναι παντρεμένοι αλλά η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλεσε μέσω Instagram τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου, “την καλύτερη πεθερά του κόσμου” καθώς πια καταλαβαίνει σίγουρα περισσότερο πόσο καταλυτική είναι η συμβολή μιας μητέρας στην συμπεριφορά των παιδιών της όταν ενηλικιωθούν.

Read More

And More