Υβόννη Μπόσνιακ: Μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες ως μαμά! Video

Στην κολλητή της φίλη και προσεχώς κουμπάρα της, αφού η Μαρία Μπεκατώρου θα γίνει νονά της κόρης της, Ελένης, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, τέσσερις μήνες αφού έγινε μητέρα.

Το πανέμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό σου κου” για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η κόρη της στους πρώτους δύο μήνες της ζωής της καθώς είχε παλινδρόμηση, αλλά και για το άγχος του αποχωρισμού που ένιωθε έντοντα η ίδια τον πρώτο καιρό ως μητέρα. Η ίδια παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πρώτος τον οποίο ειδοποιεί όταν αγχώνεται για κάτι είναι ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο τα όνειρά τους για την μικρή τους κόρη είναι κοινά, όπως εξήγησε.

Δες το απόσπασμα όπου μίλησε για τους πρώτους μήνες ζωής της κόρης της.

«Με τον Αντώνη έχουμε την ίδια σκέψη. Θέλω να είναι τυχερή, να έχει υγεία, σιγουριά με τον εαυτό της, ανεξάρτητη, μακάρι να πάρει λίγη από την τύχη μου, γιατί έχω γενικά πολύ. Θέλω να είναι ένα χαρούμενο παιδί», κατέληξε λίγο αργότερα η Υβόννη Μπόσνιακ πριν αποχαιρετίσει την Μαρία Μπεκατώρου.

Read More

And More