Η Karlie Kloss χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της κάτι που όλες έχουμε στην κουζίνα μας!

Λατρεύουμε να μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς από διάσημες. Ειδικά όταν αυτές οι διάσημες είναι top model και ειδικότερα top model της Victoria Secret! Γιατί όλες ξέρουμε ότι τα κριτήρια για να γίνεις VC μοντέλο είναι υπεραυστηρά άρα ξέρουν τι κάνουν αφενός και αφετέρου δεν θα ρίσκαραν.

Η Karlie Kloss, λοιπόν, είναι μια τέτοια περίπτωση! Και η ίδια μίλησε στο Scene Magazine όπου αποκάλυψε και καναδυό μυστικά ομορφιάς της. Και μάντεψε! Η Karlie Kloss δουλεύει πολύ με ένα πράγμα που όλες έχουμε στην κουζίνα μας. Το κουτάλι!

“Το κουτάλι είναι το τέλειο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Απλώς το τοποθετείς πάνω από τις βλεφαρίδες σου στις άκρες και πιέζεις απαλά”. Επίσης, το κουτάλι είναι και τέλειο εργαλείο για τις σακούλες. Το μυστικό της Karlie Kloss το οποίο μπορεί να έχεις ακούσει κάπου είναι το εξής: “Το βάζω για λίγο στο ψυγείο και έπειτα το ακουμπάω κάτω από τα μάτια και το κουτάλι μειώνει το πρήξιμο”!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το tip της Karlie Kloss; Αν σου φαίνεται περίεργο είναι γιατί δεν έχεις διαβάσει ακόμη αυτό το post! Βδέλες, μαρκαδόρος αντί για eyeliner και άλλα περίεργα tips που μπορείς να διαβάσεις εδώ!

Read More

And More