Jennifer Aniston: το beauty μυστικό που εφαρμόζει κάθε Κυριακή βράδυ με τον άντρα της!

Η Jennifer Aniston είναι αγαπημένη μας από μόνη της. Αλλά και σε συνδυασμό με τον Justin Theroux μας αρέσει ακόμη περισσότερο! Γιατί είναι πολύ rock, πολύ ο ένας για τον άλλον και μόλις μας αποκάλυψαν ότι έχουν και αυτή την beauty συνήθεια που εφαρμόζουν κάθε Κυριακή βράδυ και μας αρέσει πολύ!

Η Jennifer, λοιπόν, μίλησε στο refinery29 και αποκάλυψε κάποια μυστικά ομορφιάς της. Και θα σταθώ στα δύο σημεία που μου άρεσαν περισσότερο (ξέρω! Ξέρω! Καθόλου δημοκρατικά τα υποκειμενικά μου κριτήρια…)!

“Οφείλω την επιδερμίδα μου στην ελληνική μου καταγωγή!”
Η Jennifer Aniston ρωτήθηκε για τον ήλιο και τι γνώμη έχει για την ηλιοθεραπεία και καθώς φαίνεται είναι κάτι που περνάει μέσω DNA από γενιά σε γενιά και από Έλληνα σε Έλληνα. Είπε, λοιπόν: “Λοιπόν, αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα για μένα! Ξέρω! Ξέρω! Εγώ και το μαύρισμά μου! Έμενα στην Νέα Υόρκη και όταν πήγαινα να επισκεφτώ τους δικούς μου στην Καλιφόρνια λάτρευα αυτή την αίσθηση από τον τόσο ήλιο ξαφνικά! Αλλά πρέπει να υποστείς τις συνέπειες! Ήταν οι μέρες που βάζαμε γενναίες δόσεις baby oil παντού και εύχομαι να μου έλεγε κάποιος να φορέσω αντηλιακή! Όμως, χρειαζόμαστε συγκεκριμένη ποσότητα ήλιου λόγω της βιταμίνης D που μας εξασφαλίζει. Είναι πολύ σημαντική.
Από την άλλη ήμουν πολύ τυχερή γιατί το σόι του μπαμπά μου έχει υπέροχη επιδερμίδα και μάλλον πήρα από εκεί. Η γιαγιά μου μέχρι τη μέρα που πέθανε είχε την πιο απαλή επιδερμίδα. Ήμουν πολύ τυχερή για το ελληνικό μου γονίδιο! Αλλά πάντα φρόντιζα την επιδερμίδα μου. Είναι ένα από τα πράγματα που μου πέρασε η μαμά μου. “Να προσέχεις πάντα την επιδερμίδα σου! Να φοράς συνέχεια αντηλιακή!”.

“Κάνουμε με τον σύζυγό μου αυτό το πράγμα κάθε Κυριακή βράδυ!”

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux φαίνονται πολύ rock ζευγάρι έτσι κι αλλιώς. Αλλά μετά από αυτό που είπε και η ίδια μας το επιβεβαίωσε απόλυτα: “Κάνουμε πάντα μια καλή μάσκα προσώπου κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι η μέρα που κι εγώ βάζω την Restore Mask στα μαλλιά μου από την Living Proof, θα κάνω scrub κι έπειτα μια μάσκα προσώπου ή μια sheet mask. Έχει όλο να κάνει με την συντήρηση, αγάπη!”.

Και από τα παραπάνω σημεία θέλω να κρατήσεις δύο πράγματα:
1. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ τις sheet masks πρέπει να το κάνεις τώρα γιατί έχουν θεαματικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου! Κι εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα γι’αυτές και πού θα τις βρεις!
2. Θα έκανες ποτέ όλα αυτά (μάσκες κλπ) με το αγόρι σου ή μήπως το θεωρείς απαγορευτικό; Απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More