Νάντια Μπουλέ: πώς να αντιγράψεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά της! Από τον Δ. Σταματίου!

Λίγες μέρες πριν ήταν η πρεμιέρα του Priscilla και πολλές διάσημες Ελληνίδες έδωσαν το παρών. Και ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε την Νάντια Μπουλέ με αυτό το sultry μακιγιάζ και τον messy- sexy κότσο που πολύ θέλουμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες! Και επειδή όταν θέλουμε κάτι ξέρουμε ακριβώς που να απευθυνθούμε, ο Δημήτρης Σταματίου ο οποίος επιμελήθηκε και το beauty look της Νάντιας, μας τα είπε όλα με κάθε λεπτομέρεια!

/

Πώς να κάνεις το χτένισμα της Νάντιας
“Για τα μαλλιά της Νάντιας επιλέξαμε ένα πολύ fresh στιλ. Τα τράβηξα όλα προς τα πίσω και έπειτα έπιασα μια αλογοουρά. Με ένα μπομπάρι το οποίο τοποθέτησα γύρω από την αλογοουρά δημιούργησα αυτό το σινιόν με τον πολύ όγκο. Κάποια τριχάκια που πετούσαν έδωσαν ένα πιο ανάλαφρο και updated στιλ στα μαλλιά!”.

Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της
“Στο make up τόνισα πολυ τα μάτια της ακολουθώντας μια διαδικασία smokey eyes. Έβαλα καφέ σκιά περιμετρικά του ματιού, στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Στην συνέχεια τοποθέτησα μαύρο μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού σαν να μουντζουρώνουμε τις ρίζες των βλεφαρίδων. Μαλακό μολύβι τοποθέτησα επίσης και στο εξωτερικό πάνω μέρος του ματιού και το έσβησα με ένα πινέλο και μια σκιά καφέ, ιριδίζουσα δημιουργώντας έτσι, ένα πιο λερωμένο στιλ στα μάτια της. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με μάσκαρα την οποία άπλωσα δύο φορές. Στο υπόλοιπο πρόσωπο κάναμε ένα πιο ηλιοκαμμένο στιλ με γυάλαδες και στα χείλη της έβαλα κραγιόν σε μια ψυχρή απόχρωση του ροζ και από πάνω lip gloss με ιριδίζουσα λάμψη”.

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού; Πάτησε play και δες το μακιγιάζ και τα μαλλιά που σου προτείνει εδώ ο Δ. Σταματίου!

Read More

And More