Ο Justin Bieber με αυτά τα μαλλιά είναι ίδιος ο…

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε στο πρώτο show του Kanye West για την Adidas με αυτά τα μαλλιά! Και ξέρουμε α-κρι-βώς τι είχε στο κεφάλι του (κυριολεκτικά και μεταφορικά!).

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από μια κάποια αρχή. Γιατί μέσα από αυτό το post συναντιούνται δύο γεννιές και θέλει εξήγηση. Αν τώρα πηγαίνεις στο σχολείο θα ξέρεις τον Justin Bieber. Αν, όμως, είσαι της δικής μου 30κατι γεννιάς μπορεί και να μην ξέρεις τον Justin Bieber αλλά θα ξέρεις σίγουρα τον Zack Morris. Γιατί έβλεπες φανατικά κάθε Κυριακή το Saved by The Bell ή (αν το προτιμάς ελληνικά!) το Πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Οι πρωταγωνιστές του, λοιπόν, έκαναν reunion για το show του Jimmy Fallon και ο Justin Bieber εμπνεύστηκε από το δικό μας άλλοτε εφηβικό έρωτα, τον Zack Morris.

/

Και αν είσαι και της δικής μου γεννιάς, αυτό το post μπορεί να σε συγκίνησε λιγάκι ή έστω να σου ξύπνησε μια γλυκιά νοσταλγία. Αν ναι, πάτησε play παρακάτω και δες το reunion των πρωταγωνιστών (για να μαθαίνουν οι νεότερες και να θυμούνται οι παλιότερες!)… Όλα με αφορμή τα μαλλιά του Justin Bieber!

Read More

And More