Madwalk 2015: οι beauty εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Το Madwalk είναι κάτι σαν την ελληνική εκδοχή των… Όσκαρ. Οι Ελληνίδες celebs επιστρατεύουν το beauty team τους, πειραματίζονται με νέα make up και εκκεντρικά μαλλιά κι εμείς έχουμε να γράφουμε για μεεεεερες! Ας γίνει η αρχή από τώρα (λίγες ώρες μετά τα Madwalk) και από το κόκκινο χαλί.

Ιδού, λοιπόν, τα μαλλιά και τα μακιγιάζ που επέλεξαν οι stars για να τις συντροφεύσουν στο red carpet. Δες και ψήφισε την δική σου αγαπημένη!

Ελένη Φουρέιρα
/

Τα πολύ, πολύ μακριά μήκη στα μαλλιά που κάνουν καριέρα και ως gypsy hair είναι huge trend ΤΩΡΑ! Το είδαμε στην Jessie J στα MTV Awards αλλά και στην JLO στο ίδιο event (δες εδώ). Βεβαίως, η Ελένη Φουρέια επέλεξε να το πάει ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας τα μαλλιά της cornrows, δηλαδή αφρικάνικα πλεξιδάκια.

Κατερίνα Στικούδη
/

Η Κατερίνα Στικούδη θύμιζε πριγκίπισσα στο red carpet. Το μακιγιάζ της ήταν σε peachy τόνους και τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα faux bob (aka ψεύτικο καρέ) με ένα τέλειο χρυσό αξεσουάρ.
Δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ ψεύτικο καρέ.

Demy
/

H Demy θύμιζε παιδί των λουλουδιών με το 70’s outfit που συμπληρώνονταν τέλεια με το χαμηλό πιάσιμο στα μαλλιά της. Αν θελήσεις να το αντιγράψεις, δώσε μεγάλη προσοχή στις δύο μικρές τουφίτσες μπροστά από τα αυτιά. Είναι εκείνη η λεπτομέρεια που θα κάνει όλη την διαφορά και θα σου δώσει το 70’s twist που θες!

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού κάνει πάντα effortless sexy εμφανίσεις. Εδώ την είδαμε με μαλλιά που είχαν ένα μικρό σπάσιμο στο τελείωμα και μοβ σκιά που τόνιζε το έντονο μαύρο χρώμα των ματιών της.

Θωμαή Απέργη

Η Θωαμή Απέργη είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε top knot με αρκετό όγκο ενώ η μαυρισμένη επιδερμίδα της αναδεικνύονταν από τις λάμψεις και τα peachy μάγουλα. Η make up artist Μαρία Μαρκαντωνάτου έκανε focus στο βλέμμα της, τονίζοντάς το με bronze σκιές και huge βλεφαρίδες.

Μαρία- Έλενα Κυριάκου

Πολλά like για τους υπερμεγέθεις και πλούσιους κυματισμούς στα μαλλιά της που έκαναν το τελικό look πολύ sexy!

Μελίνα

Η Μελίνα των Vegas έπιασε τα μαλλιά της σε ένα half up top knot που αγαπούν οι stars του εξωτερικού και που σου είχαμε δείξει εδώ και επέλεξε ένα φλούο ροζ κραγιόν για τα χείλη της.

Αντωνία Καλλιμούκου

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές του χρόνου για να πειραματιστείς με το wet look στα μαλλιά σου! Η Αντωνία Καλλιμούκου το έκανε και μας άρεσε πολύ!

Shaya

H Shaya με πολύ sleek και υγιή μαλλιά που τα έφερε όλα από τη μία μεριά και μας άρεσε επίσης!

Read More

And More