Oscar 2012! Οι καλύτερες beauty στιγμές στο κόκκινο χαλί! Ψήφισε!

Τα Όσκαρ αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό red carpet event όλης της χρονιάς. Γι’ αυτό και οι stars μελετούν πολύ προσεκτικά την εμφάνισή τους αλλά και τα μαλλιά και το μακιγιάζ που θα αναδείξουν το ρούχο που έχουν επιλέξει να φορέσουν. Όλες τους ήταν υπέροχες. Ποιες, όμως, ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση και πώς; Δες, μάθε, πάρε έμπνευση και για τα δικά σου beauty looks!
Και κάτι ακόμη: ψήφισε το δικό σου αγαπημένο! Για να δούμε, θα συμπέσουν οι γνώμες μας;

Angelina Jolie

H Angelina Jolie ξέρει πάντα να στρέφει τα φλας πάνω της! Οι δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που έκανε λίγο καιρό πριν αναδείχθηκαν στο έπακρο με τα χαλαρά waves. Το μακιγιάζ της στράφηκε γύρω από κατακόκκινα χείλη τα οποία πλαισιώθηκαν πολύ επιτυχημένο με την ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά και την όσο πρέπει πούδρα λάμψης που έβγαζε σαν αποτέλεσμα μια όψη υγείας.

Cameron Diaz

H Cameron Diaz σε μια από τις όμορφες εμφανίσεις της! Χείλη φωτισμένα με baby pink κραγιόν, ροδαλά μάγουλα και μια έντονη χωρίστρα στο νέο της καρέ haircut έδωσαν ένα φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα.

Charelene

Η πριγκίπισσα του Μονακό έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν, φώτισε τα χείλη της με ένα κραγιόν shimmering υφής και φυσικό τόνο και για τα μάτια της κράτησε επίσης ήπια χρώματα αλλά όχι ματ. Θα την προτιμούσαμε με περισσότερο χρώμα στα μάγουλα ώστε να δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή!

Emma Stone

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Emma Stone επιλέγει παστέλ τόνους και συγκεκριμένα το ροζ! Εδώ είδαμε μάγουλα σε ροζ τόνο και ίδιας απόχρωσης σκιά στο κινητό βλέφαρο η οποία υποστηρίχθηκε με μια λεπτή γραμμή eyeliner τραβηγμένη στην εξωτερική γωνία. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, στο beauty look της ήταν το χτένισμα: sleek σινιόν με έντονη χωρίστρα στο πλάι και περίτεχνο πιάσιμο στο πίσω μέρος.

Gwyneth Paltrow

Κι ενώ η Gwyneth Paltrow μας έχει συνηθίσει να αφήνει τα πλούσια και λεία μαλλιά της κάτω με αποτέλεσμα να την θεωρούμε προβλέψιμη, εδώ έκανε την ανατροπή. Έπιασε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή κοτσίδα με έντονη χωρίστρα κάνοντας το αποτέλεσμα πιο edgy. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η ένταση δόθηκε στα μάτια ενώ η επιδερμίδα της ήταν λαμπερή και υγιής!

Jennifer Lopez

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με ένα όμορφο ballerina ban! Και φυσικά, τίμησε για μια ακόμη φορά τις shimmering υφές και τα bronzers όπως επίσης και τα γήινα χρώματα που αγαπά. Αποτέλεσμα; Άριστα 10!

Michelle Williams

Το έχουμε ξαναπεί: το pixie cut έχει δώσει στιλ σε πολλές stars όπως και στην Michelle Williams! Η star του Hollywood τόνισε για μια ακόμη φορά τα μήλα της με ένα ροζ ρουζ που της έδωσε υγεία στο πρόσωπο, έβαλε στα χείλη της ένα sorbet ροδακινί κραγιόν και τόνισε τα μάτια της με καφέ σβησμένο μολύβι, shimmering σκιά και γενναίες στρώσεις μάσκαρα.

Rooney Mara

Tο κορίτσι με το τατουάζ έχει στιλ στο red carpet! Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, καλοσχηματισμένο σινιόν, χτένισε τις κοντές και αυστηρές αφέλειές της προς τα κάτω και για το μακιγιάζ της επένδυσε σε ένα brurgundy red κραγιόν σε ματ υφή και τόνισε τα παχιά και σχεδόν αντρικά φρύδια της!

Penelope Cruz

H Penelope έφερε στα Όσκαρ αέρα Hollywood άλλων δεκαετιών. Το ρετρό χτένισμά της θύμιζε κάτι από Grace Kelly ενώ στο μακιγιάζ της δόθηκε ένταση στα μάτια με ένα smokey eye.

Natalie Portman

Mε μακριά μαλλιά αφημένα κάτω και έντονη χωρίστρα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η Natalie Portman. Τα μάτια της τονίστηκε με μαύρο eyeliner στο κινητό βλέφαρο και η επιδερμίδα της φωτίστηκε με shimmering σκιές και πούδρες λάμψης!

Read More

And More